Το Twitter σου δείχνει πόσοι διάβασαν τα tweets σου

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πόσα άτομα βλέπουν αυτό που τουιτάρουμε άσχετα με το πόσα retweets ή favourites μπορεί να έχει. Το Twitter αποφάσισε για μια ακόμη φορά να πειραματιστεί, δείχνοντας σε κάποιους χρήστες πόσοι έχουν δει τα tweets τους. Όσον αφορά τα διαφημιστικά tweets, οι πελάτες ήταν ήδη ενημερωμένοι για το πόσα άτομα είδαν το μήνυμά τους, όμως οι ιδιώτες είναι η πρώτη φορά που παίρνουν τέτοιες πληροφορίες.

Το Twitter πειραματίζεται συνεχώς και κάνει redesign στην υπηρεσία του. Αυτή τη φορά φαίνεται πως ο στόχος είναι να ενθαρρύνει τους χρήστες του να κάνουν όλο και περισσότερα tweets. Ειδικά για χρήστες οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και δεν έχουν πολλούς followers, το tweeting ίσως φαίνεται άσκοπο. Έτσι λοιπόν, ακόμη και αν δεν έχεις retweets ή favourites, ξέρεις ότι τα tweets σου διαβάζονται από κάποιους.

Βέβαια, αυτό μπορεί να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Όταν για παράδειγμα έχεις 1000 followers και μόνο οι 20 είδαν το post σου, αυτό μπορεί να σε αποθαρρύνει. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος αν τελικά δεν προχωρήσει το twitter σε αυτό το βήμα.

Έτσι φαίνονται τα views στα iOS

, Το Twitter σου δείχνει πόσοι διάβασαν τα tweets σου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Twitter

Τα social media στο εδώλιο στις ΗΠΑ για την επίθεση στο Καπιτώλιο

Η επίθεση στο Καπιτώλιο και ο ρόλος που έπαιξαν τα social media σε αυτή αποτελεί αντικείμενο έρευνας από το αμερικανικό Κογκρέσο.

Internet Twitter

Twitter: Δοκιμάζει retweets με προσθήκη φωτογραφίας ή βίντεο

Με το Tweet Take, όταν ένας χρήστης πατήσει το κουμπί retweet, η νέα δυνατότητα θα εμφανιστεί ως μια νέα επιλογή που ονομάζεται Προσφορά Tweet με αντίδραση.

Business Elon Musk Twitter

Jack Dorsey: Ο ιδρυτής του Twitter καταγγέλλει το Web 3.0

«Είναι μια κεντρικής διαχείρισης οντότητα απλά με διαφορετική ταμπέλα. Πρέπει να μάθετε σε τι πάτε να μπλέξετε»

Business Twitter

Πρώην επικεφαλής του Twitter ξεκινάει μια πλατφόρμα edtech

Ο Manish Maheshwari, ο πρώην επικεφαλής του Twitter Ινδίας αποχωρεί από την εταιρεία για να ξεκινήσει μια startup edtech, σύμφωνα με εννέα άτομα που γνωρίζουν το θέμα.