Το Twitter σου δείχνει πόσοι διάβασαν τα tweets σου

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πόσα άτομα βλέπουν αυτό που τουιτάρουμε άσχετα με το πόσα retweets ή favourites μπορεί να έχει. Το Twitter αποφάσισε για μια ακόμη φορά να πειραματιστεί, δείχνοντας σε κάποιους χρήστες πόσοι έχουν δει τα tweets τους. Όσον αφορά τα διαφημιστικά tweets, οι πελάτες ήταν ήδη ενημερωμένοι για το πόσα άτομα είδαν το μήνυμά τους, όμως οι ιδιώτες είναι η πρώτη φορά που παίρνουν τέτοιες πληροφορίες.

Το Twitter πειραματίζεται συνεχώς και κάνει redesign στην υπηρεσία του. Αυτή τη φορά φαίνεται πως ο στόχος είναι να ενθαρρύνει τους χρήστες του να κάνουν όλο και περισσότερα tweets. Ειδικά για χρήστες οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και δεν έχουν πολλούς followers, το tweeting ίσως φαίνεται άσκοπο. Έτσι λοιπόν, ακόμη και αν δεν έχεις retweets ή favourites, ξέρεις ότι τα tweets σου διαβάζονται από κάποιους.

Βέβαια, αυτό μπορεί να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Όταν για παράδειγμα έχεις 1000 followers και μόνο οι 20 είδαν το post σου, αυτό μπορεί να σε αποθαρρύνει. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος αν τελικά δεν προχωρήσει το twitter σε αυτό το βήμα.

Έτσι φαίνονται τα views στα iOS

, Το Twitter σου δείχνει πόσοι διάβασαν τα tweets σου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Elon Musk Twitter

Twitter: Σταματά την εμφάνιση μη επαληθευμένων λογαριασμών στα προτεινόμενα tweets

Το Twitter θα αποτρέψει την εμφάνιση αναρτήσεων από μη επαληθευμένους λογαριασμούς στην αλγοριθμική του ροή “For You” από το Σάββατο 15 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε o CEO, Elon Musk.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Διέρρευσαν συστήματα ασφαλείας – Προχωρά σε νομικές ενέργειες

Σε νομικές ενέργειες προχωρά η Twitter μετά τη διαρροή στο διαδίκτυο τμημάτων του πηγαίου κώδικα της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Business Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Προσφέρει μετοχές στο προσωπικό του

Νέες μετοχές στο προσωπικό του φέρεται να προσφέρει το Twitter, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, επισημαίνοντας ότι αυτές θα αρχίσουν να κατοχυρώνονται μετά από έξι μήνες.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Elon Musk: «Η αξία του Twitter ανέρχεται στα 20 δισ. δολάρια»

Ο Elon Musk αγόρασε την Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο του 2022, όμως λιγότερο από έξι μήνες μετά, μπορεί να αξίζει λιγότερο από το μισό.