Adidas miCoach app, Για iPhone και BlackBerry

Η Adidas δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους iPhone και BlackBerry να μετατρέψουν το smartphone τους σε προσωπικό γυμναστή με το miCoach app. Η δωρεάν εφαρμογή προσφέρει προσαρμοσμένα προγράμματα προπόνησης τόσο για δημοφιλή αθλήματα όσο και για τους λάτρεις του fitness σε οποιαδήποτε επίπεδο.

Το Adidas miCoach app λειτουργεί με τον παρακάτω τρόπο:
1. Ο αθλούμενος εγκαθιστά την ειδική εφαρμογή miCoach app στο smartphone.
2. Στη συνέχεια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας δημιουργεί το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες. Μπορεί, εάν επιθυμεί, να επιλέξει ανάμεσα στα έτοιμα προγράμματα εκγύμνασης για αθλήματα όπως: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τέννις, rugby ή το βασικό πρόγραμμα running.
3. Αρχίζει την προπόνηση, κατά τη διάρκεια της οποίας η εφαρμογή «παρακολουθεί» το χρήστη μέσω GPS και παρέχει φωνητικά πληροφορίες για την απόσταση που έχει διανύσει, το ρυθμό που πρέπει να ακολουθήσει, τις θερμίδες που έχει κάψει και την ταχύτητα που τρέχει.
Το miCoach application αποθηκεύει αυτόματα στο smartphone ημερολόγιο προπόνησης καθώς και ένα ειδικό σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Τέλος, ανάλογα με το επίπεδο εκγύμνασης και τους προσωπικούς στόχους του κάθε αθλούμενου μπορεί να δημιουργήσει και να παρακολουθεί το προσωπικό του πρόγραμμα προπόνησης.

www.adidas.com/micoach

Επεξεργάστηκε την 15 Σεπτεμβρίου 2010 0:27

Σχόλια

  • @nikos ναι είναι συμβατό με ipod touch,MAC and PC και Android !!!!!!
    Το μόνο πυ έχεις να κάνεις είναι να μπείς στο iTunes και να κατεβάσεις την συγκεριμένη εφαρμογή!!!!! :D
    ΥΣ(δεν είμαι 100% σίγουρος)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.