Software

Android 6.0 Marshmallow: Έφτασε στο 15% το ποσοστό υιοθέτησης

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου Android Nougat, που λέγεται ότι μπορεί να γίνει πολύ σύντομα (νωρίτερα απ΄ότι συνήθως), η προηγούμενη έκδοση του Android Marshmallow συνεχίζει να ανεβάζει το ποσοστό υιοθέτησης, φτάνοντας τον περασμένο μήνα στο 15%.

Παρά την σταθερή άνοδο των ποσοστών, το Android 6.0 Marshmallow συνεχίζει να παραμένει πίσω από το Android KitKat (29.2%) και το Android Lollipop, κλείνει όμως σιγά σιγά το χάσμα.

Όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις πριν το Android 6.0 έχασαν ποσοστά με τις pre-KitKat εκδόσεις να έχουν ακόμη σημαντική παρουσία, για παράδειγμα το Jelly Bean έχει μεγαλύτερο ποσοστό από το Android Marshmallow (στο 16.6%). Απαρχαιωμένες εκδόσεις όπως Ice Cream Sandwich, Gingerbread και Froyo, έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Αυγούστου 2016 19:06

Σχόλια

  • Μιλάμε για ταχύτητα φωτός! Τέτοιο ρυθμό επέκτασης στα updates θα ζήλευε και η Apple!!! Για κλάματα... Αν δεν αγοράσεις νέα συσκευή δύσκολα αποκτάς τελευταία έκδοση πλήρη (έξω τα nexus και τα εκάστοτε flagship)...

  • Εγω σημερα πηρα και το secure update του αυγουστου κ κομπλε!ε ετσι ειναι αμα εχεις nexus!καλο χρυσο το s7 αλλα σαν την "μαμά" δεν εχει!

  • Υστερα σου λενε για hardware του 2013...την ιδια ωρα που μενουν με λειτουργικο του 2013...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.