Android Auto: Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με Samsung smartphones

Android Auto, Android Auto: Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με Samsung smartphones

Η πρώτη φορά που μάθαμε για το Android Auto ήταν στις 25 Ιουνίου του 2014 στην Google I/O. Από τότε έχει υποστεί αρκετές αλλαγές και φέτος τον Μάιο έγινε διαθέσιμο σε πάνω από 30 χώρες. Το 2019 είναι μία χρονιά μεγάλων αλλαγών για την εφαρμογή με κύρια τον ολοκληρωτικό επανασχεδιασμό του περιβάλλοντος χρήστη.

Ένα από τα πιο αξιόλογα χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης συσκευών, η οποία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη αποκλειστικά στα Google Pixel, Nexus 5X και Nexus 6P. Η Google πρόσθεσε μερικά νέα smartphones της Samsung στη λίστα των συσκευών με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Android Auto.

Τα smartphones που προστέθηκαν στη λίστα είναι τα Samsung Galaxy S8, S8+, S9, S9+, S10, S10+, Note 8, Note 9, Note 10 και Note 10+. Σε κάθε περίπτωση, το smartphone θα πρέπει να τρέχει Android 9 Pie ή νεότερο και να έχει εγκατεστημένη τουλάχιστον την έκδοση 4.7 του Android Auto.

Τέλος, όπως είναι λογικό θα πρέπει να διαθέτουμε ένα Android Auto head unit ή κάποιο αυτοκίνητο που προσφέρει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης. Τα μοντέλα των αυτοκινήτων που διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό είναι ελάχιστα. Κάποιες εταιρείες που έχουν κυκλοφορήσει συμβατά οχήματα είναι η Skoda και η Audi.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Και που ειναι το android auto 4.7 version οεο?

Fraggiskos

Το αυτοκίνητο μου έχει εργοστασιακα Android Auto. Πώς μπορώ να ξέρω αν υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Auto Google

Android Auto: Με ενημέρωση για την μπαταρία, προγραμματισμό ταξιδιού και Chrome

H Google αποκάλυψε μερικά νέα, πολύ ενδιαφέροντα, χαρακτηριστικά που έρχονται στο Android Auto και σε αυτοκίνητα με ενσωματωμένο Google.

Software AI Android Auto featured

Android Auto: Ενσωματώνει συνοπτική παρουσίαση μηνυμάτων μέσω Google Assistant και ΑΙ

H Google ετοιμάζει μια νέα λειτουργία για το Android Auto που θα χρησιμοποιεί το Google Assistant και την AI για να συνοψίζει μηνύματα.

Software Android Auto Apple Apple CarPlay

GM: Καταργεί Apple CarPlay και Android Auto από τα οχήματά της

Η General Motors πρόκειται να καταργήσει σταδιακά το Apple CarPlay και το Android Auto στα οχήματά της από φέτος.

Software Android Auto

Πώς να βγάλεις screenshot στο Android Auto

O ευκολότερος και καλύτερος τρόπος να μοιραστείς με κάποιον ότι υπάρχει στην οθόνη σου είναι να του στείλεις ένα screenshot.