Android Auto: Υποστηρίζει δειλά – δειλά και δίκαρτα κινητά

, Android Auto: Υποστηρίζει δειλά – δειλά και δίκαρτα κινητά

Κάποιοι χρήστες του Android Auto παρατήρησαν ότι το λογισμικό τους υποστηρίζει τη λειτουργία δύο καρτών SIM. Στο Reddit αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα ξεκινά σταδιακά να γίνεται διαθέσιμη στους Android χρήστες.

Κάποιοι είδαν ότι το συγκεκριμένο στοιχείο της υποστήριξης δύο καρτών SIM στο Android Auto είναι πλέον διαθέσιμο στο κινητό τους και όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα προστίθεται σταδιακά. Οι χρήστες που είδαν τη συγκεκριμένη δυνατότητα ενεργή στο κινητό τους και την ανάλογη δυνατότητα να επιλέγουν με ποια κάρτα SIM θα συνδεθούν στο αυτοκίνητο, δήλωσαν ότι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα beta του Android Auto, ενώ δήλωσαν ότι η έκδοση που χρησιμοποιούσαν ήταν εκείνη με κωδικό 7.1.614554.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορεί κάποιος που έχει συνδέσει το smartphone του με το αυτοκίνητο μέσω Android Auto και έχει στο κινητό του δύο κάρτες SIM να επιλέγει με ποια κάρτα να κάνει μία κλήση, ενώ μέχρι τώρα η μόνη δυνατότητα ήταν με την χρήση μίας κάρτας SIM, της προεπιλεγμένης για τις κλήσεις μέσα από τη σύνδεση με το Android Auto.

Σταδιακά, εκτιμάται ότι αυτή η δυνατότητα θα δοθεί μέσω update σε όλους τους Android χρήστες, κάτι που είχε πει η Google ότι θα γίνει από τον Σεπτέμβριο και έπειτα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.