Android KitKat ονομάζεται η νέα έκδοση του Android

Η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android εν τέλη δεν θα ονομάζετε Key Lime Pie όπως όλοι περιμέναμε εδώ και χρόνια αλλά Kit Kat. Η Google σε συνεννόηση με την Nestle που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος Kit Kat, βάπτισε την νέα έκδοση Android με το όνομα του πολυαγαπημένου σνακ. Android 4.4 KitKat!

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Επεξεργάστηκε την 4 Σεπτεμβρίου 2013 8:29

Σχόλια

  • Ουαου και απο 'δω και περα τα κουμπακια στο πληκτρολογιο του android θα ειναι σοκολατακια!!!! Ναι!!!

  • @Pit τίποτα δεν είναι δωρεάν, ποιος ξέρει πόσο κόστισε. "Η Google σε συνεννόηση με την Nestle..."

  • Οπως ακούγεται αυτη θα ειναι η επόμενη έκδοση και το lime pie μπορει να βγει αργοτερα ή μονο για tablet( όπως το honeycomb ).

    Πολυ έξυπνη κίνηση και φαντάζομαι με το αζημίωτο .

    Λέτε το νέο nexus να έχει το σήμα kit Kat απο πίσω ή να βγει κόκκινη έκδοση ?

  • @Vasilis_G Η επόμενη έκδοση θα ονομαζόταν key lime pie σύμφωνα με πληροφορίες. Τελικά θα ονομαστεί kitkat. Αυτό είναι όλο. Key lime pie απλά δεν θα ονομαστεί κάποια έκδοση.Η επόμενη θα ξεκινάει από L το όνομα της.

  • Η επόμενη θα λέγεται Lila pause.... χαοχοαοχαοχα!! Android...με ονοματεπώνυμο και στο promo θα παίζει ο Κ. Κοντογιαννίδης!! Τραγικό.

  • Πλάκα κάνεις;;; Η λεμονόπιτα μια χαρά ήταν, anyway. @Pit, μη νομίζεις ότι είναι και τόσο "δωρεάν"...

  • Τι 5.0 και key lime pie , τι 4.4 και kit kat,τυπικα πραγματα ειναι αυτα, ουσιαστικά το 4.4 ηταν το 5.0 που περιμέναμε, δεν αλλαζει κατι, μονο η κωδικοποιηση της ονομασίας. .

  • Ξέρετε κάτι και το λέτε ότι δεν είναι δωρεάν; Δεν το είπα τυχαία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τα χρήματα δεν αποτελούν μέρος της συμφωνίας. Κανείς δεν πλήρωσε τον άλλο. Απλά το πρότεινε η Google και το δέχθηκε αμέσως (μέσα σε ένα 24ωρο) η Nestle. Το μόνο που θα κάνει και σίγουρα αυτό δεν χρεάστηκε να τους το επιβάλει η Google είναι να τρέξουν promo που θα βρίσκεις κουπόνια που κερδίζουν Nexus κ.τ.λ. στις συσκευασίες της Kit Kat.

    Για την Google είναι μια πολύ catchy ονομασία που δημιουργεί θετική δημοσιότητα και για τη Nestle μια απίστευτη προώθηση του brand name της Kit Kat (και σε target groups που σίγουρα την ενδιαφέρουν). Φυσικά διατρέχει και ένα κίνδυνο η Nestle στην περίπτωση που είναι αποτυχημένη η έκδοση με πολλά bugs κ.τ.λ η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μια αρνητική συσχέτιση για το προιόν της.

  • Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα κάνει θραύση.. Εχω nexus αρα θα πάρω την αναβάθμιση και θα σας πω!

  • H ανακοίνωση, σύμφωνα με το BBC, εξέπληξε τους αναλυτές, καθώς η αμερικανική εταιρία είχε προηγουμένως καταστήσει γνωστό ότι το νέο Android θα έφερε το όνομα Key Lime Pie ή εν συντομία KLP. Σύμφωνα με τη Google, καμία εταιρία δεν θα πληρώσει την άλλη για τη χρήση του ονόματος KitKat, καθώς, σύμφωνα με διευθυντικό στέλεχος της, ο στόχος είναι απλώς «κάτι αστείο και αναπάντεχο».

  • H επομενη εκδοση θα λεγεται BUGATSA...
    Καθε ανανεωση θα ειναι: BUGATSA CREMA 5.1
    BUGATSA KIMA 5.2
    BUGATSA SPANAKI 5.3
    KTΛ ΚΤΛ ΚΤΛ

  • Μιας και χρησιμοποιω το nexus 4 εδω και 2 μηνες και πριν ειχα samsung galaxy s και samsung galaxy s3 εχω να σας πω πως το κινητο ειναι απλα λειτουργικοτατο δεν κολλαει ποτε δεν εχει κανενα θεμα με το browsing με παιχνιδια. Οκ με camera δεν θα ενθουσιαστει κανει η οθονη του ειναι πολυ καλη και ειναι η πρωτη φορα που δεν θελω να rootarw κινητο!το 4.3 ειναι τοσο smooth και γρηγορο που πρεπει να το δουλεψει καποιος για να το κσταλαβει!lag ξεχαστε το!αν μπορεσετε να αποκτησετε ενα nexus μην το σκεφτειτε καν!αξιζει!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ρωμανός Νιάνιος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.