Asus Fonepad 7, Πρώτο βίντεο από το κινητό-tablet

Η Asus παρουσιάζει σε ένα βίντεο το νέο της tablet που μπορεί να λειτουργήσει και ως smartphone και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο χρωματικές επιλογές, λευκό και μαύρο. H συσκευή έχει οθόνη 7 ιντσών και ισχυρίζεται ότι συνδυάζει όλα τα καλά στοιχεία των δύο κόσμων, εκείνου ενός tablet και εκείνου ενός smartphone με λειτουργικό σύστημα Android.

Στο βίντεο βλέπουμε ότι η οθόνη είναι τεχνολογίας IPS με ανάλυση 1280×800 pixels, ενώ το fonepad είναι εφοδιασμένο με διπλά ηχεία εμπρός με τεχνολογία SonicMaster και επεξεργαστή Intel. H πίσω κάμερα είναι 5 Megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο full HD, ενώ υπάρχει θύρα επέκτασης μνήμης μέχρι τα 64 GB.

Πηγή

Σχόλια

  • Έχω το Ηyundai T10, που είναι και 10.1 ιντσών. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα τις τηλεφωνικές δυνατότητες του αλλά επειδή ταξιδεύω πολύ σίγουρα μπορεί να φανεί χρήσιμο κάποια στιγμή..
    Τώρα για το Asus σε 7 ίντσες, δεν νομίζω. Το κινητό μου είναι 5.3 και με καλύπτει για καθημερινή χρήση. Αλλά δεν ξέρεις, σε κάποιους θα είναι χρήσιμο ποιός ξέρει, είναι μια νέα κατηγορία συσκευών.

  • Αμ τα έλεγα εγώ ότι θα φτάσουμε σε μια εποχή που δεν θα μπορούμε να ξεχωρίζουμε το κινητό από την ταμπλέτα μας.Χθες έκραξα την Acer για το Liquid S2 και την εγγραφή 4Κ βίντεο και σήμερα είναι η σειρά της Asus.Τι να πω βέβαια φταίμε και εμείς που τους τα σκάμε για να έχουμε αυτές τις δήθεν πρωτοπορίες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.