Android Market, Προσφορά εφαρμογές με 10 cents του ευρώ

Το Android Market γιορτάζει 10 δισ. downloads εφαρμογών και κάθε μέρα προσφέρει 10 διαφορετικές εφαρμογές σε τιμή 0,10 cents του ευρώ. Η προσφορά με τις επιλεγμένες εφαρμογές για διαρκεί 10 ημέρες και συνολικά θα διατεθούν σε χαμηλή τιμή 100 εφαρμογές. Είναι η σημερινή ημέρα και ακόμα οχτώ ημέρες.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις 10 οικονομικές εφαρμογές κάθε μέρα από εδώ.

Σχόλια

  • Κωστα, προσπαθησα να αγορασω μια εφαρμογη κ ως payment method εχει μονο την πιστωτικη καρτα. Δεν γινεται να χρεωσει την καρτα στο κινητο, δλδ απο το το υπολοιπο τουχρονου ομιλιας μου?

  • Gεια σε ολους , για σου Κωστα !

    Aγόρασα την εφαρμογή (Camera ZOOM FX - androidslide 0.10 cent ) και δεν κατέβαινε στο κινητό μου για κάποιο λόγο , μετά βλέπω ότι η παραγγελια μου ακυρώθηκε , γιατί έχει πρόβλημα η κάρτα μου (viza) , την ξανά αγοράζω , ok κατεβαίνει αλλα δεν γίνετε η εγκατάσταση στο τηλ , την ακυρώνει ο προμηθευτής την παραγγελια , και δεν μου κάνει επιστοφή χρημάτων , η εφαρμογή φαίνεται ότι μου ανήκει ως αγορασμένη , και μάλλον με έχει χρέωση και μια ακόμα φορα με τιμή 3.43 euro (κανονική τιμή )αλλα εφαρμογή δεν βλέπω . προσοχή παιδιά ο προμηθευτής μάλλον είναι moyφa .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.