Software

Η Apple απαντά στα παράπονα για την ενεργειακή κατανάλωση του iOS 15.4

H τελευταία έκδοση του iOS 15.4 έχει κάνει πολλούς κατόχους συσκευών Apple να διαμαρτύρονται για μειωμένη αυτονομία της μπαταρίας. Η Apple αποφάσισε να δώσει την επίσημη απάντηση της στις αιτιάσεις αυτές.

Η άποψη της Apple είναι ότι σε περιπτώσεις διάθεσης νέου λογισμικού είναι λογικό να εμφανίζονται προβλήματα με τη λειτουργία των εφαρμογών και την κατανάλωση ενέργειας, ειδικά τις πρώτες 48 ώρες από την εγκατάσταση του iOS 15.4. Η Apple ζητά από τους κατόχους των συσκευών της να στείλουν ένα απευθείας μήνυμα σε περίπτωση που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αυτονομία της μπαταρίας, έτσι ώστε να ασχοληθεί ειδικά με το κάθε πρόβλημα.

Πολλοί χρήστες, με αναφορές τους στο Internet, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός ότι το Τμήμα Υποστήριξης της Apple πρακτικά δηλώνει ότι οι πελάτες των προϊόντων της θα πρέπει απλώς να περιμένουν μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα μόνο του, χωρίς να διευκρινίζει το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να περάσει για να συμβεί αυτό…

Σχόλια

  • Λειτουργικο λερναία ύδρα. Βγαίνουν προβλήματα που συσκευες android των 100-150 ευρω έχουν λύσει 4 + χρονια τωρα. Οι πόντοι στο αντουντου να ναι καλα 😂🤣

    • Για μα υπάρχει λύση σε κάτι πρέπει να υπάρχει και πρόβλημα Νικόλα !
      Στην περίπτωση των android των 100-150 € έχει λυθεί εν τη γένεση του καθότι με την έκδοση λειτουργικού που το αγόρασες με αυτήν και θα μείνεις .
      Αυτό ναι είναι σοβαρό πρόβλημα .

      Σου απαντάω από την δεύτερη συσκευή μου ένα 6s που μόλις πέρασα την 15.4..

      Σκέψου πως όταν είχε βγει αυτό το τηλέφωνο τα android που ανέφερες και είχαν λύσει πριν τέσσερα χρόνια τα προβλήματα αυτά δεν είχαν βγει καν στην αγορά …..

      Έτσι που λες

      • Χρήστο να σε ρωτήσω (ή όποιος άλλος ξέρει): μου έδωσε με το iPhone δωρεάν 3 μήνες appletv). Είναι πολύ λίγες οι ταινίες ή εγώ κάνω κάτι λάθος και δεν τις βρίσκω; Αναρωτιέμαι γιατί να πληρώνω 4.99 κάθε μήνα αφού οι πιο πολλές είναι για ενοικιαση.

        • Λίγες είναι . Έχεις δίκαιο .

          Από σειρές έχει κάποιες καλές .

          Δες το See και το υπόθεση Jacob. Είναι πολύ ωραία και τα δυο.
          Και να ξέρεις πως δεν είμαι πολύ fan των σειρών αλλά οι δυο συγκεκριμένες είναι πολύ δυνατές .

          Μόνο 3 μήνες ; Θυμάμαι όταν είχα πάρει το 12 pro max είχα ένα χρόνο !

          • Εντάξει. Αρκετοί είναι για να δεις αν σου αρέσει ή όχι. Πάω να τα δω!!! Μου έφτιαξες το βράδυ.

    • Χρόνια τώρα σε Android. Κινητά ναυαρχίδες. Μία μερα με το ζόρι μου έβγαζε η μπαταρία και ήμουν με ένα power bank στο χέρι.
      Ακόμα ειμαι με Android 11 διότι μας ξέσκισαν την ηχογράφηση κλήσεων στο 12. Όλα τα εχουμε λύσει...

  • Εμένα η έκδοση 15 εξ αρχής μου διέλυσε την μπαταρία στο iPhone SE πρώτης γενιάς που έβγαζε 1 μέρα άνετα στο 14. Κάθε minor update και χειρότερα, αφού μίλησα με την υποστήριξη μου πρότειναν recover μέσω υπολογιστή αλλά δεν έχω αξιωθεί να το κάνω ακόμα. Αμφιβάλλω ότι θα λυθεί βέβαια με αυτό. Ο μόνος λόγος που πήγα σε 15 στο SE ήταν γιατί με υποχρέωνε για να μπορώ να αναβαθμίζω το ρολόι. Τραζικ. Και σε άλλες εκδόσεις είχαν θέματα με τη μπαταρία αλλά όχι έτσι. Όχι δεν θα γυρίσω σε ανδροειδή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.