Αυτά είναι τα Nokia smartphone που αναβαθμίζονται σε Android Pie μέχρι και το Νοέμβριο

nokia smartphone αναβαθμίζονται android pie οκτώβρης νοέμβρης, Αυτά είναι τα Nokia smartphone που αναβαθμίζονται σε Android Pie μέχρι και το Νοέμβριο

Μετά το Nokia 7 Plus που αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie, η HMD Global ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για τα επόμενα Nokia smartphone που θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση μέσα στον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.

Τα πράγματα είναι πολύ ευχάριστα για τους κατόχους των Nokia Android smartphone μιας και η αναβάθμιση για μια σειρά συσκευών της HMD Global σε Android Pie καταφθάνει και φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά της πιο πρόσφατης αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος της Google.

Πιο συγκεκριμένα, τα smartphone που αναβαθμίζονται σε Android 9.0 Pie μέσα στον Οκτώβριο είναι αυτά με επεξεργαστές της σειράς Snapdragon 600 από την Qualcomm. Τα Nokia 6.1 και Nokia 6.1 Plus είναι εφοδιασμένα με τον επεξεργαστή Snapdragon 630 και Snapdragon 636 και αναμένεται να αναβαθμιστούν μέσα στον Οκτώβριο.

Η HMD Global δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτά μιας και ανακοίνωσε πως μέσα στο Νοέμβριο τα Nokia 8 και Nokia 8 Sirocco με επεξεργαστή Snapdragon 835 θα αναβαθμιστούν σε Android Pie και την εταιρεία να δείχνει έμπρακτα πως στηρίζει τους καταναλωτές που επέλεξαν τα συγκεκριμένα smartphone με σημαντικές αναβαθμίσεις.

Τέλος, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως όσα smartphone ανήκουν στο πρόγραμμα Android One, θα λάβουν αναβαθμίσεις στις εκδόσεις Android για δύο χρόνια και ακόμα ένα που θα περιλαμβάνει τις αναβαθμίσεις ασφαλείας από τη Google, ενώ αναμένεται πως όλα τα Nokia smartphone θα αναβαθμιστούν σε Android Pie.

nokia smartphone αναβαθμίζονται android pie οκτώβρης νοέμβρης, Αυτά είναι τα Nokia smartphone που αναβαθμίζονται σε Android Pie μέχρι και το Νοέμβριο

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.