Developer εγκατέστηκε το νέο dual-screen Windows 10X σε MacBook

, Developer εγκατέστηκε το νέο dual-screen Windows 10X σε MacBook

Ένας developer όμως το πήγε λίγο παραπέρα, εγκαθιστώντας τα Windows 10X σε ένα MacBook των 12 ιντσών. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτή η έκδοση των Windows ακολουθεί τα χνάρια του δημοφιλέστερου λειτουργικού της Microsoft, Windows 10 ωστόσο απευθύνεται σε dual-screen και foldable συσκευές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν στην ζωή μας σταδιακά.

https://twitter.com/imbushuo/status/1227831774996131840

Στο Twitter ο χρήστης με όνομα imbushuo, developer που κρύβεται πίσω από την εγκατάσταση των Windows 10X στο MacBook, δημοσίευσε το βίντεο που παρουσιάζει το laptop της Apple να τρέχει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, επειδή το MacBook δεν είναι dual-screen συσκευή, τα Windows 10X αυτόματα χωρίζουν την οθόνη στα δύο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΠΛΙΑΑΑΧΧΧΧ. Οποίαν ιεροσυλία ! Αλητέια!!! ΑΙΣΧΟΣ! Δεν μας έφταναν τα απλά παράθυρα, τώρα έγιναν κ διπλά? Που θα πάει αυτή η κατάσταση πιστοί μου ακόλουθοι? Δε βοηθάτε κ σεις ομως. Μόνο λόγια είστε. 3 % μερίδιο φτάσαμε στα μακ. Σε λίγοι οι μπλεοθονάκηδες θα μας λένε πως θα έχουμε την μοίρα των WPhones κ θα χρησιμοποιούν τα μακ diamonds όπως τα ινδικά χοιρίδια.Για πειράματα σε beta εκδόσεις άλλων.

Chris_BMW

Πήγε στο 3% ηγέτη ;Μίλησες με cupertino ειναι επιβεβαιωμένο;
Στο 10% το άφησα πέρσι ..

Δυο ηγέτες υπάρχουν στην Ελλάδα .Ο Ποτσεπης στην Αγάπη και εσύ στην μεγάλη μας αγάπη την Apple !

ΑΝΔΡΕΑΣ

Δυστυχως αγαπητέ πιστέ της λατρεμένης μας θεας.. Μόνο λόγια είστε. Θλίψη.. Αντί να βγείτε να αποκτήσετε τα μακμπουκ μας με τα τέλεια keyboard που ΔΕΝ ΧΑΛΑΝ κ καπάκι τα νεα macbook με νέα Keyboard γιατι τα προηγούμενα χαλούσαν αλλά τώρα τα φτιάξαμε σωστά, κάθεστε κ γράφετε . Ενας αληταράς Hater παραθυράκιας μόλις μου ειπε να βγάζει η Apple τα μακ με μια bold line στην μέση της οθόνης για να παίζει με τα 10χ. Γελούσε προκλητικά κ ειρωνευόταν τα μερίδια μας.
Υ.Γ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ποτσέπης είναι ένα λαμπρό δέιγμα πιστού οπαδού μας , λάτρης της αισθητικής κ της υψηλής τεχνολογίας μας. Έχει το προφίλ του αγαπημένου μας πελάτη ! Τέλεια τα συνδύασες !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.