Διέρρευσε pre-release build του EMUI 10 βασισμένο στο Android Q και το εγκατέστησαν σε P30 Pro

EMUI 10, Διέρρευσε pre-release build του EMUI 10 βασισμένο στο Android Q και το εγκατέστησαν σε P30 Pro

Πριν δημιουργηθούν όλες αυτές οι αναταραχές εξαιτίας της απαγόρευσης που τέθηκε στη Huawei, η εταιρείας είχε ανακοινώσει 8 συσκευές οι οποίες θα έπαιρναν το Android Q. Πλέον, με όσα συμβαίνουν κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν και πότε οι συσκευές της Huawei θα αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google.

Ωστόσο, χάρη στο FunkyHuawei.club έγινε leak ένα πρώιμο build του EMUI 10 το οποίο σύμφωνα με το XDA-Developers είναι βασισμένο στο Android Q. Το XDA-Developers κατάφερε να τρέξει το λογισμικό σε ένα Huawei P30 Pro, όμως επειδή πρόκειται για πρώιμο pre-release build οι αλλαγές στο user interface είναι ελάχιστες.

EMUI 10, Διέρρευσε pre-release build του EMUI 10 βασισμένο στο Android Q και το εγκατέστησαν σε P30 Pro

Αρχικά, ο launcher, η status bar, οι άμεσες ρυθμίσεις, οι ειδοποιήσεις και το μενού των ρυθμίσεων είναι πανομοιότυπα με αυτά του EMUI 9.1. Ωστόσο, στο μενού των ρυθμίσεων έχει προστεθεί η δυνατότητα ελέγχου δικαιωμάτων που διαθέτει το Android Q. Επιπλέον, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι το UI της κάμερας έχει αλλάξει.

Η ιστοσελίδα WinFuture, αναφέρει ότι το EMUI 10 έχει το νέο dark mode, το οποίο εμφανίζεται παντού στη συσκευή, από τις ρυθμίσεις μέχρι το widget αναζήτησης της Google.

EMUI 10, Διέρρευσε pre-release build του EMUI 10 βασισμένο στο Android Q και το εγκατέστησαν σε P30 Pro

Χρήστες που κατέβασαν αυτό το leaked build σημειώνουν ότι είναι πιο γρήγορο και πιο σταθερό από το EMUI 9.1. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν άλλες αλλαγές.

Τέλος, να σημειώσουμε, ότι ίσως αυτή η έκδοση να μην γίνει ποτέ ευρέως διαθέσιμη αν δεν βρεθεί κάποια λύση μεταξύ της Huawei και της Google.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

οι κατοχοι p20 θα παρουν ποτε την 9.1?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.