Software

Facebook Messenger: Φέρνει φίλτρα που θυμίζουν το Snapchat Lenses

Το Facebook πρόσθεσε στην εφαρμογή Messenger φίλτρα για selfie βίντεο, τα οποία θυμίζουν λίγο από το Snapchat Lenses. Το συγκεκριμένο update φέρνει εκατοντάδες νέες “μάσκες” και ειδικά εφέ, τα οποία εφαρμόζονται σε ζωντανό χρόνο στα video-chat.

Σύμφωνα με το Facebook, έκανε αυτή την κίνηση επειδή “η κάμερα αντικαθιστά το πληκτρολόγιο”, στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν οι χρήστες. O Ben Wood, της συμβουλευτικής εταιρείας CSS Insight, αναφέρει ότι οι εφαρμογές chat γίνονται ολοένα και πιο φορτωμένες με νέα χαρακτηριστικά, αποτέλεσμα του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει.

Ο Ben ανέφερε πάνω σε αυτό, “Κάθε φορά που κάποια εταιρεία φέρνει νέα feature, οι άλλες πρέπει να αντιδράσουν πολύ γρήγορα. Αυτό κάνει αναμφίβολα το Messenger που αντιδράει στην πρόκληση από τους ανταγωνιστές του, όπως το Snapchat” .

Το Facebook σύμφωνα με τις αναφορές, είχε προσπαθήσει να αγοράσει το Snapchat για 3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2013. Από τότε, το Snapchat είχε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στο να προσελκύει νέους χρήστες. Στο παρελθόν το Facebook έχει δεχθεί αρκετές φορές κριτική για την τακτική αντιγραφής που ακολουθεί.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Δεκεμβρίου 2016 20:23

Σχόλια

  • Ημαρτον πια. Εχει γίνει αηδία. Οσοι και όσες μπορούν να μην το εγκααταστήσουν. Εχει κανείς να προτείνει άλλους τρόπους για το Facebook από κινητό;

  • Παιδιά απαίσια έγινε η εφαρμογή πραγματικά , καίει περισσότερη μπαταρία , χώρο ,ram
    Χάλια UI , δεν έχει ανανέωση όταν είναι full screen ( από πάνω προς τα κάτω που κάναμε)
    Βελτιώθηκε ελάχιστα η κάμερα αλλά και πάλι είναι χάλι (μαυρίζει όταν κάνεις εναλλαγές και δεν εστιάζει καλά) ... Είναι για πέταμα πλέον και επίσημα ....
    @Techskepticon κατέβασε το opera mini , έχει facebook σαν του chrome αλλά μπορείς να στείλεις και μήνυμα δεν απαιτείται messenger ( όπως ζητάει το chrome)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.