Facebook Messenger, δοκιμάζει μετατροπή φωνής σε κείμενο

Το Facebook δοκιμάζει ένα νέο feature στο Messenger το οποίο θα επιτρέπει στο app να μετατρέπει αυτόματα τα φωνητικά μηνύματα σε κείμενο. Ο David Marcus, αντιπρόεδρος του Messaging στο Facebook, ανακοίνωσε μέσω post ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι δοκιμές λέγοντας ότι οι χρήστες θα μπορούν να δουν τι λένε τα σύντομα φωνητικά μηνύματα χωρίς να τα ακούνε δυνατά.

Αυτή τη στιγμή όμως οι δοκιμές γίνονται σε πολύ στενό κύκλο, αλλά αν οι χρήστες δείξουν ενδιαφέρον, η μετατροπή φωνής σε κείμενο θα διατεθεί σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.

Η νέο εργαλείο θα είναι χρήσιμο να ακούσεις ένα μήνυμα όταν για παράδειγμα βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο ή στη δουλειά και δεν θέλεις να ακούσουν όλοι οι γύρω σου.

Πηγή

Σχόλια

  • Γιατί δεν κοιτάνε να φτιάξουν πρώτα τα τεράστια προβλήματα της εφαρμογής και μετά αυτό;

  • @Sot11 Ποιο είναι αυτό το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με την εφαρμογή; Ρωτάω γιατί εμένα μου φαίνεται μια χαρά.

  • Στις περισσότερες android συσκευές κολλάει σαν τρελό και στα ipad δεν έχουν κανει σωστό optimization και ειναι γεμάτη glitch! Και εκτός απο αυτό ξαφνικά μου εξαφανίστηκε η επιλογή για επεξεργασία των φωτογραφιών, έχω κανει άπειρες φορές αναφορά του προβλήματος και συνεχίζουν να με γράφουν!

  • κάλο φαίνεται σαν ηδέα αλλά προσωπικά προτιμώ το πληκτρολόγιο ( αν θελήσεις να βρύσης οι διπλανοί σου θα ακούνε μόνο "κλάκα κλουκα" χαχαχαχαχα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.