Google Chrome Instant Pages, Το θέλουμε στα smartphones;

Χρησιμοποιώντας τον Chrome browser στον υπολογιστής μας και κάνοντας αναζήτηση στο Google Search εφόσον το πρώτο αποτέλεσμα είναι κατά τη γνώμη της Google το πιθανότερο να μας αρέσει(!) αυτό φορτώνεται πριν καν το επιλέξουμε ώστε πατώντας το link η ιστοσελίδα να εμφανίζεται σε μηδέν χρόνο!

Πως θα σας φαινόταν να το είχαμε αυτό στα smartphones (με επιλογή να συμβαίνει για παράδειγμα μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι σε Wi-Fi). Αλήθεια χωρίς να το έχω ψάξει, υπάρχει κάποιο add-on σε άλλους browsers που να το κάνει αυτό;

Η επιλογή θα είναι διαθέσιμη στην επόμενη beta version του Chrome Browser.

Επεξεργάστηκε την 17 Ιουνίου 2011 12:43

Σχόλια

  • Καλό, αλλά άμα δεν βλέπεις τις σελίδες να φορτώνουν δεν λέει...!

  • Εφόσον υπάρχει η επιλογή να γίνεται μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος σε ασύρματο δίκτυο και όχι μεσω 3g τότε θα είναι πολύ καλό να υπάρχει αυτή η επιλογή.Στόχος όλων είναι λιγότερα taps και λιγότερος χρόνος που χρειάζεται για να εμφανιστεί η πληροφορία μπροστά στα μάτια μας

  • Eγώ που χρησιμοποιώ Chrome το μεσημέρι αφού είδα το βίντεο της Google,πάτησα στο "Σχετικά με το Google Chrome" και μου έλεγε να κάνω επανεκίνηση τον μπράουζερ.Το έκανα και μόλις τον ξαναάνοιξα πάτησα στις "Επιλογές" και υπήρχε η επιλογή ενεργοποίησης του Instand.Το ενεργοποίησα και μπορώ να πω ότι έχω προσέξει μία μικρή σχετικά διαφορά στην αναζήτηση Google.

  • Κατι περιεργο τρεχει με το δεξι μερος του βιντεο που δειχνει το Instant pages. Παρατηρειστε οτι κοβεται και ξαναρχιζει. Εχει πεσει μονταζ για να φενεται πιο γρηγορο-instant. Στο αριστερο βιντεο δεν μεσολαβει χρονος παραπανω απο 7.2 sec απο την ωρα που γραφτηκε η λεξη για αναζητηση και μεχρι στο δεξι μερος να εμφανιστει η σελιδα. Πολυ απλα στο δεξι βιντεο περασε παραπανω χρονος ωστε να προλαβει να κανει Load την σελιδα και να την δειξει απευθειας μετα.
    Οπως και να εχει ειναι αχρηστο feature κατα την γνωμη μου.

  • Οχι , γιατί αν μου φορτώνει διαρκώς , λάθος σελίδες , θα γυρίζω πισω σαν το κοροϊδο για να ψάχνω και παλι απο την αρχή

  • @jerrak0s, Το Google Search θα φορτώνει την πρώτη σελίδα έτσι ώστε να είναι έτοιμη για να ανοίξει κατευθείαν εφόσον το επιθυμεί ο χρήστης, δε θα τη φορτώνει από μόνο του. Αυτό είναι το "I'm feeling lucky" που λες, αν δεν κάνω λάθος.

    Ωραίο θα ήταν να το βλέπαμε και στα smartphones αυτό και θα συμφωνήσω με το Γιάννη πως πρέπει να υπάρχει επιλογή μεταξύ Wi-Fi, 3G ή και των δύο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν χρεώσεις που δε θέλουμε.

  • όλες οι εταιρίες κάνουν κάτι τοις με μοντάζ στα διαφημιστικά τους, γιατί η google να αποτελεί εξαίρεση? Anyway, γ@μ@το feature το θεωρώ εγώ και αν εφαρμοστεί σωστά (που σίγουρα θα γίνει σωστά) τότε καλοδεχούμενο! Η mozilla θα πρέπει να αρχίσει να φοβάται αν συνεχιστούν έτσι τα πράματα.

  • ξερει κανεις την τελευτεα εκδοση του chrome για pc γιατι χρησιμοπιουσα μεχρι τωρα mozzila?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.