Google Chrome, Ετοιμάζεται η έκδοση metro για τα Windows 8

H Google ετοιμάζεται για την Windows 8 εποχή με την Metro User Interface του Google Chrome, η οποία όμως δεν θα τρέχει στα Windows RT, δηλαδή τα Windows που είναι εγκατεστημένα σε συσκευές με επεξεργαστές ARM. Όσοι έχουν εγκαταστήσει το Release Preview των Windows 8>, μπορούν να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση του Chrome.

O Google Chrome για το Metro User Interface θα υποστηρίζει όλα τα στοιχεία της λειτουργικότητας του νέου συστήματος, ενώ σταδιακά θα γίνονται βελτιώσεις και διορθώσεις σε όλα τα σημεία στα οποία θα εντοπιστούν τυχόν προβλήματα. Καλωσήλθες, λοιπόν, Chrome!

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 17:47

Σχόλια

  • Βλέπω σκοτώθηκαν στη δουλειά εκεί στη Google. Άντε και στο επόμενο milestone να φτιάξουν και το live tile και έτοιμη η metro έκδοση... Δε ντρέπονται λίγο, κοροϊδεύουν τον κόσμο...

  • Επισης πρεπει να σημιωθει οτι υπάρχει η δυνατότητα να κυκλοφορήσουν εκδόσεις των διαφορων browsers και για τα Windows RT που απευθύνονται σε ARM συσκευές, με περιορισμένες όμως δυνατότητες όπως για παράδειγμα η έλλειψη εκτέλεσης JavaScript και προσθηκών.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.