Software

Google Messages: Πρόβλημα εξαφανίζει τα μηνύματα των χρηστών

Αν και πλέον τα SMS θεωρούνται ξεπερασμένα, αρκετοί χρήστες ακόμα και σήμερα τα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους, με πολλούς Android κατασκευαστές να έχουν ως προεπιλογή την εφαρμογή της Google στις συσκευές τους. Τις τελευταίες μέρες όμως, αρκετοί χρήστες άρχισαν να αναφέρουν πως τα μηνύματά τους έχουν εξαφανιστεί, με το πρόβλημα όσο περνάνε οι ώρες να γίνεται όλο και χειρότερο.

Σύμφωνα με το AndroidAuthority, πολλοί χρήστες smartphones αναφέρουν πως η εφαρμογή σβήνει τα μηνύματα τους χωρίς προειδοποίηση, ενώ τα μηνύματα που μένουν είτε έχουν λάθος παραλήπτη/αποστολέα, είτε εμφανίζονται μπερδεμένα. Το χειρότερο είναι πως η Google δε φαίνεται να έχει λάβει υπόψιν της το πρόβλημα, οπότε δε μπορούμε να γνωρίζουμε πότε και αν δοθεί λύση από την εταιρεία.

Κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως η επιστροφή της εφαρμογής στην εργοστασιακή της κατάσταση λύνει το πρόβλημα, ενώ άλλοι προτείνουν ολική απενεργοποίηση και αντικατάσταση με άλλη εφαρμογή. Σίγουρη λύση πάντως για την ώρα δεν υπάρχει, αλλά αν σας έχει συμβεί μην προβείτε σε επαναφορά της συσκευής σας άσκοπα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.