VenueSpot, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Θάνος Τσακιρίδης δημιούργησε την εφαρμογή VenueSpot για Android συσκευές η οποία επιτρέπει στον χρήστη να βρει μαγαζιά με Wi-Fi γύρω του, ή από όποιο άλλο μέρος στον χάρτη θέλει, εμφανίζει και αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης τους οποίους βρίσκει μέσω των σχόλιων στο foursquare. Η εφαρμογή λειτουργεί και offline 100%, εμφανίζοντας μία λίστα με τις περιοχές που έχει ήδη ψάξει ο χρήστης για να δείξει τους αποθηκευμένους κωδικούς για όταν δεν θα έχει καθόλου πρόσβαση στο internet.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 16:09

Σχόλια

  • Υπαρχει παρομοια εφαρμογη για iphone που επισης φτιαχτηκε απο ελληνα και νομιζω ηταν ο πρωτεργατης για την τοποθετηση κωδικων wifi στο foursquare https://4sqwifi.com/

  • Καλη προσπαθεια! Οπως ειπαν τα παιδια παραπανω υπαρχουν αντιστοιχα στο appstore, γενικα ομως βλεπω μια ταση δημιουργιας αππ μονο σε πλατφορμα android (οπως το γνωστο ποσειδων που εβγαλαν μονο σε android) και αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο για καιρο σε ελλαδα σε smartphone. Μηπως η apple να σκεφτει να αφησει ελευθερη την δημιουργια και απο αλλα ος περα του μακ?

  • Από εμένα ένα μπράβο στον φίλο Θάνο. Δουλεύει σωστά σε moto atrix.
    5 αστεράκια στο market και ένα ευχαριστώ.
    ^ Γενικά να αναφέρω επίσης ότι είναι σημαντικό να βαθμολογούμε τις εφαρμογές στο market, έτσι αναδεικνύουμε τις καλές εφαρμογές, και προειδοποιούμε τους υπολοίπους για τις "πατάτες"

  • Πολυ καλυτερη απο αυτουνου που το πρωτο εφτιαξε στο iphone γιατι δεν θελει internet!

  • Την ειχα κατεβασει, σημερα ημουν στο μικρολιμανο για καφε γυρω μου 3-4 μαγαζια με wifi στον χαρτη που ελεγε around me δεν εβρισκε κανενα απο αυτα τα μαγαζια, εβγαζε αλλα 1χιλ πιο μακρια!!!! Εκτος αν κανω κατι λαθος

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.