A Clockwork Brain, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Η εφαρμογή A Clockwork Brain κυκλοφορεί στο App Store για iPhone και iPad. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με το οποίο μπορεί κανείς να εξασκήσει το μυαλό του, μέσα από μια σειρά από mini-games, τα οποία στοχεύουν σε συγκεκριμένες νοητικές ικανότητες το καθένα (οπτική, χωροταξική, λογική, γλωσσική, αριθμητική, μνημονική, κλπ).

Το παιχνίδι αποτελεί ένα ξεχωριστό συνδυασμό από πρωτοποριακά παζλ και παραλλαγές από γνωστές σπαζοκεφαλιές και παίζοντάς το θα δείτε πως το gameplay του είναι πρωτότυπο και «φρέσκο».

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 16:14

Σχόλια

  • ωραία γραφικά και όμορφη εφαρμογή! μπράβο ρε Ελλαδάρα άντε να βλέπω όλο και περισσότερους developers.

  • Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη, TechBlog :)

  • Αυτή η εφαρμογή υπάρχει εδώ και καιρό ρε παιδιά στο App Store.
    Μπράβο στα παιδιά που την δημιουργήσαν, πολύ καλή δουλειά !!!!!!

    • Βασίλης, Έλληνες developers παρουσιάζουμε και στηρίζουμε τη δουλειά τους. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή όλοι, γιαυτό και την προωθούμε από εδώ ;)

      Pixelsprite ;)

  • αυτο το εχω εδω και τρεις μηνες. παντως ειναι φοβεροι αυτοι που το δημιουργησαν και το app φυσικα καλα με τουσ φιλους πορωνομαστε για να κανουμε καλυτερο σκορ.

  • Παιδιά, δεν έχει σημασία πόσο καιρό κυκλοφορεί η εφαρμογή.

    Η στήλη Έλληνες developers δεν είναι επικαιρότητας, είναι προβολής της δουλειάς που κάνουν οι developers της χώρα μας: "Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών. Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους."

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.