Software

Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε το update για Dual-View video στην Ελλάδα

Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης στην Ελλάδα που προσθέτει τη λειτουργία Dual-View video στο Huawei P30 Pro. Από εχθές το βράδυ κάτοχοι του P30 Pro λαμβάνουν ενημέρωση για να κάνουν το σχετικό update και να δουν στις επιλογές της κάμερας το Dual-View mode.

Το Dual-View mode επιτρέπει την λήψη βίντεο χρησιμοποιώντας την κύρια κάμερα ταυτόχρονα με την κάμερα του ζουμ σε ένα βίντεο split-screen. Εμείς μόλις εγκαταστήσαμε το update στο δικό μας P30 Pro και ξεκινάμε τις λήψεις βίντεο.

Το μέγεθος του update είναι 579MB και η έκδοση του EMUI που θα εγκατασταθεί στο κινητό σας ειναι η 9.1.0.153. Σύμφωνα με την Huawei η λειτουργία Dual-View θα είναι διαθέσιμη και για το μοντέλο P30, ακόμα όμως δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα διατεθεί.

Σίγουρα πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή που θα μπορέσει να αξιοποιηθεί από τον κάθε ένα μας ανάλλογα με την φαντασία που διαθέτει.

Εσείς προχωρήσατε στο update? Πως σας φαίνεται η νέα αυτή λειτουργία; Αν έχετε ανεβάσει κάποιο Dual-View video στο YouTube δώστε μας το link να το δούμε.

Επεξεργάστηκε την 9 Μαΐου 2019 20:31

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.