iOS 13.1.1: Διορθώνει κενά ασφαλείας και τη γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας

iOS 13.1.1, iOS 13.1.1: Διορθώνει κενά ασφαλείας και τη γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας

Κάθε φορά που κυκλοφορεί μία νέα έκδοση του Android ή του iOS, συνήθως μετά γίνονται διαθέσιμες κάποιες patch εκδόσεις οι οποίες διορθώνουν τα προβλήματα που ίσως παρουσιάζει το λειτουργικό. Το iOS 13 δεν αποτελεί εξαίρεση και μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του iOS 13.1 η Apple διέθεσε την έκδοση 13.1.1 η οποία διορθώνει αρκετά bugs.

Update: Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησε και το update iOS 13.1.2.

Το iOS 13 λανσάρει στα iPhones αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως το dark mode. Επιπλέον, η έκδοση iOS 13.1 εισήγαγε εν τέλη κάποια από τα χαρακτηριστικά του iOS 13 τα οποία είχαν αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια δοκιμών, όπως το AirDrop, οι Συντομεύσεις και οι Χάρτες.

Το iOS 13.1.1 διορθώνει μερικά βασικά προβλήματα. Πλέον η Siri θα αναγνωρίζει όλα τα αιτήματα των χρηστών στα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max. Επιπλέον, διορθώθηκε ένα πρόβλημα που είχε ως αποτέλεσμα τη γρηγορότερη κατανάλωση της μπαταρίας.

iOS 13.1.1, iOS 13.1.1: Διορθώνει κενά ασφαλείας και τη γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας

Ένα ακόμη σοβαρό θέμα που επιλύει το iOS 13.1.1 είναι η αδυναμία επαναφοράς του iPhone χρησιμοποιώντας παλαιότερο backup. Επίσης, διορθώνει ένα σφάλμα που προκαλούσε τον αργό συγχρονισμό της εφαρμογής των ειδοποιήσεων, και ένα σοβαρό θέμα ασφαλείας που προέκυπτε από τη χρήση τρίτων εφαρμογών πληκτρολογίου.

Το λιγότερο σημαντικό σφάλμα που διορθώνει το iOS 13.1.1 σχετίζεται με τον Safari, ο οποίος ενεργοποιούσε από μόνος του τη ρύθμιση των προτάσεων αναζήτησης. Τέλος, μαζί με την τελευταία έκδοση του iOS 13, η Apple έκανε διαθέσιμο και το iPadOS 13.1.1 που διορθώνει διάφορα bugs που είχαν προκύψει.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Ελα ρε σοβαρευτείτε λιγο…..Το σούπερ γ@μ@τ@ λογισμικο προβλήματα…🤣🤣🤣😅😅😅😅😂😂😂

nikos2019

Τουλάχιστον αυτοί τρέχουν και διορθώνουν στο καπάκι την προηγούμενη έκδοση, αν υπάρχει ζήτημα. Να τα λέμε κι αυτά.

Chris_BMW

Εχει βγεί ήδη η 13.1.2 .
Οσο για σένα Βασίλη,ναι έχει προβλήματα!
Και μέσα σε μια εβδομάδα έχει πάρει τόσες εκδόσεις όσες θα πάρει το android τηλέφωνο σου σε όλη του τη “ζωη”…

Δημήτρης

Εμένα το Android τηλέφωνό μου δεν είχε bugs, ώστε να χρειάζεται αναβαθμίσεις, παρόλα αυτά πήρε κι άλλη μια major. Και ίσως ακουστεί κοινότυπο, αλλά με €1800 δε θα έπρεπε να μιλάμε τώρα

Βασιλης

To Android δεν έχει Bugs πλέον φίλε chris…να τις χαίρεστε😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣🤣😅μαζί με τα 1500€ που σας πήρανε🤣😅🤣😅🤣😅😂😂😛😜😛😋

Stelans

13, 13.1, 13.1.1, 13.1.2 4 ενημερώσεις σε 7 μέρες😂 και μας λέτε για θετικό ότι λαμβάνετε προβληματικές ενημερώσεις απορώ τι άλλο θα κάνετε για δικαιολογήσετε τα 1200+ που δίνετε κάθε χρόνο (ναι εσείς που λέτε ότι τα παίρνεις άνετα για 5ετια σε εσάς αναφέρομαι)👏

Βασιλης

Ακριβώς…θέλουν να μας τρελάνουν…να κάνουν το μαυρο ασπρο…σαν την οικονομία της Ελλάδας ενα πράγμα..αρε σάπιο μήλο….θα χάσουμε το μέτρημα στο τέλος😁😁😅🤣😇😄😂

Chris_BMW

Ok ο,τι πείτε ..
Δεν έχει Bugs; Δεν έχει …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.