iOS 13.2.2: Διορθώνει το πρόβλημα στη διαχείριση της μνήμης RAM

iOS 13.2.2, iOS 13.2.2: Διορθώνει το πρόβλημα στη διαχείριση της μνήμης RAM

Η Apple ξεκίνησε την κυκλοφορία των patch updates για το iOS 13.2 και έχει ήδη φτάσει στην τρίτη έκδοση της οποίας αυτή τη στιγμή τρέχει η beta. Ωστόσο, η τελική έκδοση του iOS 13.2.2 έχει γίνει ήδη διαθέσιμη και έρχεται για να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των iPhones.

Τι αφορούσε το iOS 13.2.1

Για όσους αναρωτιούνται, το πρώτο patch update του iOS 13.2 κυκλοφόρησε αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους HomePod. Ο λόγος ήταν διότι η Apple εργαζόταν σε διάφορα fixes για τις υπόλοιπες συσκευές που τρέχουν το iOS 13.2 και έπρεπε να λύσει άμεσα ένα πρόβλημα που παρουσίαζαν τα HomePods. Συγκεκριμένα, μετά την αναβάθμιση στο iOS 13.2 τα HomePods αχρηστεύονταν και η Apple έσπευσε να διορθώσει αυτό το σφάλμα.

Οι διορθώσεις σφαλμάτων του iOS 13.2.2

Το δεύτερο patch update του iOS 13.2 κυκλοφόρησε τόσο σε iPhone όσο και σε iPod Touch. Η ενημέρωση διορθώνει το ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα που παρουσίασαν ακόμη και τα iPhone 11. Συγκεκριμένα, όσοι ενημέρωναν τα smartphones τους στο iOS 13.2 διαπίστωναν ότι το λειτουργικό έκλεινε μόνο του εφαρμογές, χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

iOS 13.2.2, iOS 13.2.2: Διορθώνει το πρόβλημα στη διαχείριση της μνήμης RAM

Εκτός από το πρόβλημα με την κακή διαχείριση της RAM, το iOS 13.2.2:

  • Επιλύει ένα ζήτημα όπου το iPhone μπορεί προσωρινά να χάσει το σήμα μετά από την ολοκλήρωση μιας κλήσης
  • Διορθώνει ένα σφάλμα εξαιτίας του οποίου τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται προσωρινά να μην είναι διαθέσιμα
  • Επιλύει ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει δυσανάγνωστες απαντήσεις στα κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου S/MIME μεταξύ των λογαριασμών του Exchange
  • Διορθώνει ένα σφάλμα εξαιτίας του οποίου η χρήση της υπηρεσίας απευθείας σύνδεσης του Kerberos στο Safari ενδέχεται να παρουσιάσει σχετικό ερώτημα ελέγχου ταυτότητας
  • Επιλύει ένα ζήτημα όπου η φόρτιση μπορεί να διακοπεί στα YubiKey Lightning-powered αξεσουάρ

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Pro Apple Apple iOS

iOS 18: Φήμες ότι μετατρέπει τα AirPods Pro σας σε πολύ χρήσιμη ιατρική συσκευή

Την περασμένη χρονιά, ο FDA δημιούργησε μια νέα κατηγορία ακουστικών βαρηκοΐας που μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή.

Business App Store Apple Apple iOS

Apple: Έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της Epic Games – Το αποκάλεσε “απειλή” για το οικοσύστημα iOS

Ο πόλεμος μεταξύ Epic και Apple δεν έχει τελειωμό, με την πρώτη να κοινοποιεί πως το Κουπερτίνο έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της.

Smartphones Apple Apple iOS featured

iOS 18: Ποια μοντέλα iPhone αναμένεται να αναβαθμιστούν

Tο iOS 18 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο αλλά το hype έχει ξεκινήσει αφού αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση λογισμικού στα iPhone.

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 18: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως βελτιώσει τις πωλήσεις στην Κίνα

Οι φημολογούμενες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης του iOS 18 θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν τις πεσμένες πωλήσεις iPhone στην Κίνα.