iOS 13.2: Υποστήριξη AirPods Pro και λειτουργία κάμερας Deep Fusion

iOS 13.2, iOS 13.2: Υποστήριξη AirPods Pro και λειτουργία κάμερας Deep Fusion

Μετά από την ολοκλήρωση των δοκιμών που πραγματοποίησε τον τελευταίο μήνα, η Apple διέθεσε το iOS 13.2, το iPadOS 13.2 και το tvOS 13.2. Η τελευταία έκδοση του iOS φέρνει την τεχνολογία κάμερας Deep Fusion στα iPhone 11, εισάγει την υποστήριξη των νέων AirPods Pro, προσθέτει νέα emoji, και άλλα.

Οι αλλαγές που φέρνει το iOS 13.2

Στην τελευταία έκδοση του iOS υπάρχουν πάνω από 60 νέα emoji, τα οποία η Apple είχε παρουσιάσει αρχικά μέσα στο καλοκαίρι. Το νέο πακέτο περιέχει 59 νέους χαρακτήρες ανεβάζοντας έτσι τις επιλογές από πλευράς φύλου στης 75 και από άποψη δέρματος στις 230.

Επιπλέον, το iOS 13.2 περιέχει το χαρακτηριστικό Announce Messages της Siri το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει με το iOS 13. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στη Siri να διαβάζει μηνύματα στον κάτοχο της συσκευής όταν έχει συνδέσει στο smartphone AirPods ή άλλα ακουστικά τα οποία διαθέτουν το H1 chip της Apple.

Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του iOS 13.2 είναι το Deep Fusion. Πρόκειται για μία νέα τεχνολογία επεξεργασίας φωτογραφιών που δημιούργησε η Apple και έχει ως στόχο να βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών στα iPhone 11 και iPhone 11 Pro.

iOS 13.2, iOS 13.2: Υποστήριξη AirPods Pro και λειτουργία κάμερας Deep Fusion

Επίσης, το iOS 13.2 περιλαμβάνει νέες ρυθμίσεις απορρήτου για τη Siri, οι οποίες επιτρέπουν στον χρήστη να επιλέγει το τι θα μοιράζεται μαζί της. Μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του iOS, μόλις οι κάτοχοι iPhone ενεργοποιήσουν το τηλέφωνο τους θα δουν ένα παράθυρο που θα ρωτά ποια ρύθμιση προτιμούν.

Τέλος, το iOS 13.2 ενσωματώνει την υποστήριξη των νέων AirPods Pro, τα οποία παρουσίασε χθες η Apple και διαθέτουν πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως οι λειτουργίες Transparency και Active Noise Cancellation.

Το iOS 12.4.3

Η Apple διέθεσε επίσης το iOS 12.4.3. Η εταιρεία λέει ότι το iOS 12.4.3 παρέχει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και συνιστά σε όλους τους χρήστες να το εγκαταστήσουν. Είναι διαθέσιμο για iPhone 5S, iPhone 6, iPad Air, iPad Mini 2/3 και iPod touch 6ης γενιάς.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Άντε να δεχτώ πως το deep fusion χρειαζεται τη νευρωνική μηχανή Α13..
Ποια η δικαιολογία να μην έχω την δυνατότητα να μπορώ να αλλάξω την ανάλυση και τα fps μέσα απο την εφαρμογή της κάμερας;;
Πάνω που φαίνεται κάτι να αλλάζει κάτι τέτοια κάνει και με ξενερώνει …
Δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω όμως πως η περσινή Ναυαρχίδα Χs Max εχει σε ολες τις συνθήκες χειρότερη (σε καποιες περιπτωσεις πολυ χειροτερη) καμερα απο το 400 ευρο φθινότερο 11!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.