Software

iOS 14 και WatchOS 7: Χρήστες αναφέρουν αυξημένη κατανάλωση, η Apple προτείνει reset

Μπορεί η νέα ενημέρωση των iPhone να έφερε μία πληθώρα νέων χαρακτηριστικών στους κατόχους, όμως ξεκίνησαν και οι πρώτες αναφορές με διάφορα προβλήματα και bugs. Ένα από τα κυριότερα προβλήματα φαίνεται να επηρεάζει τους χρήστες iPhone που χρησιμοποιούν και Apple Watch, με αναφορές για αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.

Η εταιρεία όμως προτείνει πλέον την επίσημη λύση, η οποία δε θα αρέσει στους χρήστες. Σύμφωνα με την Apple, οι χρήστες πρέπει να κάνουν πρώτα unpair το Apple Watch από το iPhone, να κάνουν backup των αρχείων τους και να κάνουν επαναφορά και στις δύο συσκευές. Το παραπάνω αφορά μόνο τους χρήστες iPhone με iOS 14 και Apple Watch με watchOS 7 και όχι τους χρήστες iPhone που έχουν πρόβλημα στη μπαταρία τους.

Χρήστες αναφέρουν πως όντως το πρόβλημα λύθηκε, ενώ άλλοι ακόμα αντιμετωπίζουν προβλήματα. Βέβαια, τόσο το watchOS 7 όσο και το iOS 14 φαίνεται να έφεραν αρκετούς πονοκεφάλους στους χρήστες, αν και περιμένουμε απλά τις επόμενες εκδόσεις να διορθώσουν αν όχι όλα, τα περισσότερα προβλήματα. Αν είστε χρήστης συσκευής με iOS 14 και watchOS 7, πείτε μας τη δική σας εμπειρία.

Πηγή

Σχόλια

  • Στο 13.7 η μπαταρία έσπερνε φόβο και τρόμο στους υπόλοιπους. Τώρα είναι ένα σκέτο καλή
    iPhone 11 Pro Max

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.