iOS 15: Μικρότερος ρυθμός εγκατάστασης σε σχέση με το iOS 14

, iOS 15: Μικρότερος ρυθμός εγκατάστασης σε σχέση με το iOS 14

Τα στοιχεία από τον ρυθμό με τον οποίο προχωρούν οι εγκαταστάσεις του iOS 15 παραμένει μικρότερος σε σχέση με εκείνον του iOS 14. Η σύγκριση γίνεται σε σχέση με τα δεδομένα του iOS 14 από την περσινή χρονιά.

Τα αναλυτικά στοιχεία δείχνουν ότι ο ρυθμός εγκατάστασης του iOS 15 βρίσκεται στο 22.22% μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου 2021, αριθμός που υπολείπεται σημαντικά σε σχέση με το ποσοστό του 41.97% των χρηστών που είχαν επιλέξει να εγκαταστήσουν το iOS 14 στις αρχές του Οκτωβρίου 2020.

Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι η μαζικότερη εγκατάσταση του iOS 14 είχε ως βάση της το γεγονός ότι εκείνη η εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Apple έφερνε πολλές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, συγκριτικά με τα καινούρια στοιχεία που φέρνει το iOS 15 στους χρήστες του iOS 14.

Ένας άλλος παράγοντας είναι το γεγονός ότι πολλά νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει το iOS 15 στους χρήστες δεν πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα άμεσα, αλλά λίγο αργότερα μέσα στη χρονιά, επομένως έχει μία λογική το γεγονός ότι οι χρήστες περιμένουν κάποιο χρόνο μέχρι να περάσουν στο νέο λειτουργικό σύστημα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.