iOS 8, Διαθέσιμο για όλους στις 17 Σεπτεμβρίου

Δύο μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, θα διατεθεί η αναβάθαθμιση στην έκδοση iOS 8 για τους κατόχους iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod Touch 5th gen, iPad 2, iPad Retina, iPad Air, iPad mini και iPad mini Retina.

Επεξεργάστηκε την 9 Σεπτεμβρίου 2014 19:52

Σχόλια

  • Αν και τα νεα μοντελα ειναι απογοητευση και μονο..θα πω ενα μπραβο στην apple για τις αναβαθμισεις. Οτι λεει το κανει και μαλιστα ολα μαζι την ιδια μερα, ιδια ωρα, ενω εμεις στο αντροιντ δεν ξερουμε καν αν θα παρουμε την αμεσως επομενη εκδοση !!

  • @Theo Δεν φταίει η Google για τις ενημερώσεις, οι OEMs φταίνε. Δες το Nexus 5... αμέσως παίρνει την επόμενη ενημέρωση (όπως και οι άλλες nexus συσκευές )

  • Για μια ακομα φορά χαίρομαι που η Apple θα μου δωσει νέο update στις συσκευές μου. Ειδικά στο iPad mini που έκλεισε 2 χρόνια, ειναι πραγματικό θαύμα το iOS 8, δεδομένης της ανυπαρξίας υποστήριξης στον κόσμο του Android (πλην nexus). Με το 7, η συσκευη είχε καταστραφεί, αλλα με το 7.1.2, το iPad mini τρέχει όπως και το iPhone 5s μου. Αυτό ειναι που μετράει, η μακρά υποστήριξη και βελτίωση της Apple που δεν υπάρχει σε άλλο οικοσύστημα δυστυχώς.

    Μόνο που τώρα μου τα χάλασε με τα iPhone. Δεν παίζει να αγοράσω συσκευη μεγαλύτερη απο 4,3" για κανένα λόγο, άρα μένω με 5s όσο αντέξει και μετα πάω αλλού...

  • Ειμαι χαρουμενος που η Apple θα υποστηρηξει για ακομα μια φορα το iPad mini μου και νιωθω δικαιωμενος και με το παραπανω που η συσκευη μου δεν ξεχαστηκε (οπως οι περισσοτερες Android συσκευες). Αυτα να βλεπουν οι αλλοι, αυτο παει να πει ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.