iOS “Do Not Disturb” bug, Μην με ενοχλείτε βλέπω… διαφημίσεις!

Με την αλλαγή του χρόνου οι χρήστες iPhone με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 6 που είχαν ενεργοποιημένη την λειτουργία “Do Not Disturb” αναφέρεται ότι συνέχισαν να μην λαμβάνουν ηχητικές ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και SMS και πέραν του χρονικού διαστήματος που είχαν επιλέξει και η επιλογή φαίνεται ότι “κόλλησε”.

update: Η Apple αναφέρει ότι το πρόβλημα θα λυθεί από μόνο τους μετά τις 7 Ιανουαρίου.

Φάινεται ότι θα πρέπει να περιμένετε σύντομα κάποια επίσημη αναβάθμιση από την Apple που θα διορθώνει το bug μιας και ακόμα και αν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Do Not Disturb” και την ενεργοποιήσετε ξανά το πρόβλημα παραμένει (ίσως αυτό να έχει γίνει αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές).

Ειρωνία ή όχι, η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Apple που δημοσιεύτηκε εχθές πρωτοχρονιά και διαφημίζει την συγκεκριμένη λειτουργία “Do Not Disturb”! Αν θυμάμαι καλά πέρισυ την πρωτοχρονιά υπήρξε ένα αντίστοιχο γεγονός και δεν είχε χτύπησε το ξυπνητήρι του iPhone…

Οι πρωταγωνίστριες της διαφήμισης είναι οι αδελφές Williams, Venus και Serena και είναι αμερικανίδες επαγγελματίες παίκτριες τέννις.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Ιανουαρίου 2013 22:49

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.