Apple, Σκέφτεται να ανοίξει το iTunes στους κατόχους Android συσκευών

Η Apple σκέφτεται να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος αγοράς μουσικής iTunes και στους κατόχους Android συσκευών. Οι πληροφορίες προέρχονται από το μουσικό περιοδικό Billboard και μια τέτοια απόφαση ακούγεται αρκετά λογική με τόσους ανταγωνιστές όπως το Spotify, το Nappster και το Google Music.

Αν “ξεκλειδώσει” το iTunes η Apple για τους Android users, ταυτόχρονα “ξεκλειδώνει” και το πορτοφόλι τους ενώ παράλληλα του ανοίγει την πόρτα να γνωρίσουν το δικό της οικοσύστημα που ίσως άυριο θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν με μια iOS συσκευή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Μαρτίου 2014 11:22

Σχόλια

  • Το iTunes είναι ένα κατάστημα μουσικής. Η μουσική δεν είναι "app" για να εγκαθίσταται μόνο σε iPhone συσκευές. Αν το κάνει αυτό η Apple πιστεύω θα έχει μόνο κέρδος. Και στην τελική το iTunes ως εφαρμογή υπάρχει χρόνια τώρα για Windows. Φανταστείτε να ξεκλειδώσει απλώς και η λειτουργία της αγοράς μουσικής. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου.
    (ΥΓ:Ας μην αρχίσουμε τώρα να θυμόμαστε τις μέρες που το instagram ήταν μόνο για iPhone και όταν δόθηκε και για Android, παρά πολλοί iPhone users έκαναν σαν υστερικοί).

  • Παρόλο που είμαι ένας απο τους Apple fan boys χρησιμοποιώ το spotify για τον ένα και μοναδικό λόγο, ότι με βολεύει πούτε χρεώνεται στον λογαριασμό της Cosmote. Απο την άλλη η Apple εχει κάνει πούμε καλή δουλειά με τα iTunes και πιστεύω πως θα βγάλει αρκετά λεφτά απο αυτή την ενέργεια. Επιπλέον θα κάνει κι' άλλη διαφήμιση, αυτή τη φορά μεςω Android!!!

  • Αρκεί και η Google να συμφωνεί γιά τον εν λόγω γάμο.
    Δεν αρκεί να θέλει μόνο η μηλιά.

  • Εγω λέω να βγάλει εφαρμογή AppStore για android.
    Έτσι γιατι κοντεύει κ η πρωταπριλιά

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.