LG G4: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow στη Ν. Κορέα

Η LG έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow για το LG G4 στη Νότιο Κορέα, με τους χρήστες στην “πατρίδα” της συσκευής να είναι οι πρώτοι που απολαμβάνουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google και τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει.

Η Πολωνία ήταν η πρώτη χώρα που θα ξεκινούσε η αναβάθμιση της ναυαρχίδας της LG αλλά όπως θυμόμαστε η LG “πάγωσε” την αναβάθμιση του LG G4 σε Android 6.0 για “τεχνικούς λόγους”, προφανώς για κάποια bugs που θα είχαν προκύψει.

Στη Νότιο Κορέα, την αναβάθμιση λαμβάνουν οι συσκευές με κωδικό LG-F500K, LG-F500L και LG-F500S, και μέσα σε άλλα θα έχουν την επιλογή Doze mode η οποία βοηθάει στην εξοικονόμιση της μπαταρίας, καλύτερη διαχείριση των δικαιωμάτων των εφαρμογών από τους χρήστες και βελτιωμένη υποστήριξη των καρτών μνήμης microSD. Επιπλέον, οι εφαρμογές της LG Q+ και Bridge μετονομάστηκαν σε Memo Capture+ και AirDrive αντίστοιχα.

Μένει να δούμε πότε θα ξεκινήσει η αναβάθμιση και για τις υπόλοιπες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, κάτι που αναμένεται να υποδεχτούν οι κάτοχοι της συσκευής με μεγάλη χαρά.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:55

Σχόλια

  • Άντε καλημέρα σε όλους και μεγειά να μας έρθει...
    Ακόμη μία επιβράβευση που διαλέξαμε G4... Ελπίζω να παραμείνει έτσι..

  • Θετικό ότι ξεκινάει αρκετά σύντομα τη διαδικασία αναβάθμισης, αν και θα κάνει λογικά κανένα τρίμηνο (αν κρίνουμε τουλάχιστον από προηγούμενες αναβαθμίσεις), για να έρθει στα μέρη μας.

    Για να δούμε, πάντως, εμείς με το G2 θα πάρουμε (επίσημα) Marshmallow; Προσωπικά, εγώ πιστεύω πως ναι, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο αναβαθμίσεων του G2.

  • Ήρθε και σε μένα πριν 2 μέρες μια αναβάθμιση αλλά δεν την έχω κάνει ακόμα. Ίσως να είναι το Android 6, αλλά περιμένω πρώτα εντυπώσεις σε θέματα μπαταρίας και lag για να την κάνω.

  • Aντε να παρουμε και εμεις με το G3 σειρα σιγα σιγα γιατι ειμαστε πολυ καιρο με την 5.0

  • Αντε να παρει σειρα και το G3 γιατι εχουμε πολυ καιρο που περιμενουμε με την 5.0

  • To ίδιο έχουμε Nikolakis, αγορασμένο απο ηλεκτρονικό κατάστημα, λογικά το ευρωπαικό μοντέλο έχω...Απλά δεν μου γράφει τα MB του αρχείου, αν ήταν μεγάλο αρχείο θα ήξερα σίγουρα ότι ειναι η έκδοση 6. Ψάχνω σε διάφορα σάιτ μήπως βρω συγκεκριμένα τι αναβάθμιση είναι αυτή, αλλά δεν.

  • Εμενα προς το παρον μου βγαζει διαθεσιμη την v10c την οποια δεν εχω εγκαταστησει ακομα μην τυχον και εχω κανα θεματακι.Τι λετε να την εγκαταστησω και να περιμενω μετα τη 6.0; Τωρα εχω την v10b.

  • Εμένα πριν μια βδομάδα μου ήρθε η V10d (όχι marshmallow φυσικά) και την έκανα. Ήταν κοντά στα 300MB. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές. Το μόνο που παρατήρησα είναι να φτιάχνει ένα glitch όταν κατέβαζεις το notifications panel, μέχρι πριν περιστασιακά δεν το κατέβαζε όλο κάτω.

    Μια βδομάδα δοκιμασμένη θα πρότεινα να τη βάλετε.

  • παιδια καλησπερα.εγινα κατοχος ενος g4.ειχα το g3.εχω να ρωτησω 3 πραγματακια για το g4.
    καταρχας δεν εχει εξυπνη ανιχνευση προσωπου οπως το g3.οταν το απενεργοποιω και το βαζω να φορτισει ενεργοποιηται ξανα μονο του.και τριτο και τελευταιο τελειωνει αισθητα πιο γρηγορα με την ιδια χρηση που εκανα στο g3 η μπαταρια του.λετε ολα αυτα να στρωσουν με την καινουργια αναβαθμιση;εχει αλλος κατοχος g4 τα ιδια θεματα;

    ευχαριστω εκ των προτερων!!!

  • @Chris g4 Αυτο μ τη φορτιση το εχω και γω ,με την εκδοση v10b πρεπει να συμβαινει αυτο.Για την μπαταρια δεν ξερω αλλα δεν νομιζω η αναβαθμηση ν κανει δουλεια

  • αγαπητε κωνσταντινε να υποθεσω οτι ουτε το δικο σου εχει εξυπνη ανιχνευση προσωπου;Η εκδοση του δικου μου ειναι v10d.

  • @Chris g4 δεν ξερω για εξυπνη ανιχνευση προσωπου τι παιζει γιατι χρησιμοποιω knock code αλλα εχω απορια τι ειναι αυτο που λες

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΝ ΕΙΧΕΣ G3 ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ Η ΟΘΟΝΗ ΟΣΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟ G3 ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕ ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  • @ Chris 4g Αυτο που λες για τη φορτιση σημερα καταλαβα τι παιζει.Οταν το βαζω να φορτιζει με μικροτερης εντασης φορτιστη τοτε δεν ενεργοποιειται απο μονο του.Ισως αυτο να οφειλεται στο οτι δεν λειτουργει το quick charge και του επιτρεπει να φορτιζει και απενεργοποιημενο.Μονο που κανει 2.5 ωρες να φορτισει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.