Meter: To live wallpaper της Google που έχει λόγο ύπαρξης

Οι χρήστες Android απέφευγαν να χρησιμοποιούν live wallpapers στα smartphones τους κυρίως επειδή η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα (και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για σπατάλες) ενώ παράλληλα δεν υπήρχε κάποια ουσιαστική λειτουργία. H Google έρχεται να λανσάρει το Meter live wallpaper ο οποίο έχει λόγο ύπαρξης.

Το Meter είναι δημιούργημα του Google Creative Labs και είναι διαθέσιμο στο Google Play Store. Χρησιμοποιεί γεωμετρικά σχήματα για να δείξει πόση μπαταρία έχει απομείνει, την ισχύ του σήματος και τα notifications. Κάθε φορά που ξεκλειδώνετε το κινητό εμφανίζεται ένα από τα 3 σχήματα με τις σχετικές πληροφορίες.

Όσοι θέλετε να θυσιάσετε λίγη από την μπαταρία σας, μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο live wallpaper της Google το οποίο διατίθεται δωρεάν.

Download: Meter

Δείτε το video:

Πηγή

Σχόλια

  • Live wallpaper; "Χρησιμοποιεί γεωμετρικά σχήματα για να δείξει πόση μπαταρία έχει απομείνει, την ισχύ του σήματος και τα notifications. ";

    Κάτι σαν την αρχική οθόνη με τα πλακίδια, η λογική δηλαδή.

  • @gericho
    Όταν η Google είχε widgets (ολων των σχημάτων και ειδών) η Microsoft ακόμη προσπαθουσε με τα windows mobile. Έχει κουράσει η καραμέλα με την αντιγραφή, ιδιαίτερα όταν τα αλλά δυο λειτουργικά έχουν "δανειστεί" πολύ περισσότερα απο το Android. Και αν θες σου κάνω και λιστα

  • Αν μου έλεγε πόση μπαταρία μου τρώει για να μου πει πόση μπαταρία μου μένει ίσως και να είχε κάποιο νόημα...

  • Αλλο ενα αχρηστο feature που τρωει μπαταρια για το αυτονοητο. Χιλλιοι δυο τροποι για να κανουμε τα ιδια απο το 2.3 και μετα. Χειροτερα σε "λογικη" και ευκολια απο τα ...xp ρε φιλε.

  • Kai oi malakies sinexizontai.....

    MIPOS NA VGALOUN oles tis malakies p desmevoun tin misi ram? 2tb ram einai skata pleon eksetias ton developers kai to skato android tous. Na afisoun tis bourdes me tis "protoporiakes idees" kai na epikentrothoun sta vasika....

    Kai peite m ti na to kanoume to android 6 i 7 8 9 10...Den einai windows edo. Pragmatika an thelete kinito pou ta texnika xaraktiristika na einai apotelesmatika pigenetai 100% Windows Phone siskeves..einai i xrisi tomi metaksi android kai iOS.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.