Microsoft AppComparison: Ποιες apps θα βρεις στα Windows

H Microsoft δημιούργησε μία Android εφαρμογή, το AppComparison, το οποίο δείχνει στους Android χρήστες ποιες από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν υπάρχουν διαθέσιμες και στα Windows. H κίνηση αυτή της Microsoft εκτιμάται ότι είναι μία προσπάθεια της εταιρείας να πείσει ακόμα περισσότερους καταναλωτές να μεταβούν προς το mobile λειτουργικό της.

H εμφάνιση του Microsoft AppComparison θα μπορούσε να συνδεθεί και με το γεγονός ότι η Gartner είδε το μερίδιο αγοράς των Windows smartphones να μειώνεται στο 1.7% σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Microsoft AppComparison είναι ήδη διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play Store και δηλώνει με μία φράση ότι απευθύνεται σε όσους σκέφτονται να κάνουν την μετάβαση από το Android στο Windows Phone.

To Microsoft AppComparison εξετάζει όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές στο Android smartphone, μετά δείχνει ποιες από τις εφαρμογές αυτές υπάρχουν ολόιδιες και στο Windows Store, ενώ για όσες δεν υπάρχει η Windows εκδοχή, παρουσιάζεται η μία παρόμοια διαθέσιμη εφαρμογή στα Windows που να μπορεί να λειτουργήσει ως υποκατάστατο.

Microsoft AppComparison, Microsoft AppComparison: Ποιες apps θα βρεις στα Windows

Πηγή

 

 

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

μάλλον πρέπει να ονομάζετε ποια apps δεν θα βρείς στα windows. 110 αππς εγκατεστημένα μου βρήκε 10 – εκ των οποίων 5 google apps να αλλάξω σε ms το sygic kai 3 άλλα. άθλιες καταστάσεις… δεν κοιτάζουν να εμπλουτίσουν το store και μετά να βγάζουν τέτοια appps?

Lefteris

Εγώ λέω να πάρει ένα Android smartphone ο ceo τους και ας κάνει το τεστ αυτό μετά απο ένα μήνα! Θα τον πιάσει απόγνωση! :Ρ

Γιώργος

Υπάρχουν άτομα που σκέφτονται μετάβαση απο Android σε windows phone? Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί αυτό.

Sotiris

Χαχαχαχαχα! Μια ελπίδα είχαν να αγοράσει κάποιος κινητό τους από άγνοια και την έχασαν. Θα δοκιμάσω την εφαρμογή μολις γυρίσω σπίτι για να γελάσω και θα σας γράψω πόσες βρήκε.

Γιώργος μπλατσαρας

Θα το σκεφτόμουν αν μπορούσα να βάλω ακριβώς ότι έχω στο τηλέφωνο ούτε μια λιγότερη εφαρμογή επάνω σε ένα lumia 950xl…

thanoik

Πλέον τα Windows phone 📱 δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα λειτουργικά,ας τα δοκιμάσετε πρώτα και μετά κράξτε κομπλεξικοί

Kostas

@ Γιώργος εγώ φίλε μου την έκανα και δεν υπάρχει γυρισμός ,μάλιστα χάρη σε τύπους σαν τον Sotiris την συσκευή την πήρα σχεδόν χάρισμα….
Μες την βδομάδα χαρίζω και το tablet και…άντε γεια, τέρμα τα γλειφιτζούρια και τα παστέλια!

ironmanmark40

οταν το 80% των χρηστων του android εχει δημιουργηθει απο ανθρωπους που εχουν απλα ενα φθηνο android κινητο για να περνουν τηλεφωνο και εχουν android γιατι αυτο τους “πασαρουν” τοσα χρονια στα “μαγαζια”, εσεις “κραζετε” ή ασχολειστε με τις εφαρμογες. το ποσοστο των χρηστων που ασχολουντε και ξερουν να χρησιμοποιουν το κινητο σαν “εξυπνο κινητο” ειναι ουτε 2% και οι πιο πολλοι χρηστες εχουν κινητο android για τα free παιχνιδια, οι πιο πολλοι 10-25 ετων. αυταααααα…. τα συμπερασματα εμφανη νομιζω. οσο αφορα τις εφαρμογες των windows 10 / windows mobile 10 η microsoft σε συνεργασια με μεγαλους εκδοτες, θα φερει με την επισημη εκδοση τους, επισημες εφαρμογες που λειπουν ή ειναι απο τριτους εκδοτες αυτη τη στιγμη, θα τρεχουν ταυτοχρονα σε pc , tablet pc, wp, και φυσικα με την χρηση νεων συσκευων wp με ενα κινητο , ενα ms dock, μια οθονη θα εχεις ετοιμο ενα pc με w10. ας σταματησουν λοιπον οι αδαεις τη μουρουρα και τη κλαψα και ας ψαξουν στο ιντερνετ να βρουν πραγματικα τι ειναι τα w-wm 10 και να μην αναλωνονται σε…. “αερολογιες”

ironmanmark40

@ Kostas + 1000 .

Sotiris

Οι μόνοι που αναλώνονται σε αερολογίες είναι όσοι διαψεύδονται κάθε χρόνο από τα γεγονότα.

Sotiris

Για την ιστορία από 462 εφαρμογές που έχω στο κινητό μου ματσαρει μόλις 28 εφαρμογές (!) εκ των οποίων συμπεριλαμβάνεται… η κάμερα!!! Μου έχει και άλλες 10 ως παρόμοιες. Πραγματικά το store δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, νομίζω οτι η μετάβαση σε wp είναι μονόδρομος πλέον.

Νίκος 31

Κατά την άποψη των γραφικών δηλαδή, ενα κινητό για να είναι καλό πρέπει να δείξει τις εφαρμογές του Android στο Windows. Αν για παράδειγμα δεν έχει την Α εφαρμογή γραφικών και φωτογραφίας που υπάρχει στο Android, αλλά έχει την Β-Γ-Δ-Ε-Ζ-Η-Θ εφαρμογή και μάλιστα αποκλειστικά και απο εταιρίες όπως Funia, Metamorphosa, Adobe κτλ, δεν είναι σοβαρό κινητό. Για να πάρει πχ κανείς Xbox 360, πρέπει να έχει Uncharted. Αν δεν έχει Uncharted, ακόμα κι αν έχει εκατοντάδες στο είδος παρόμοια παιχνίδια + άλλες αποκλειστικότητες είναι για πέταμα. Αν δεν έχει ακριβώς τα ίδια προγράμματα, είναι για πέταμα. Ναι, έχει 500 εφαρμογές γραφείου και ήχου, αλλά δεν έχει ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. Ωραία λογική. Και η πλάκα είναι ότι οι εφαρμογές που έχουνε στο Android, μπορεί να είναι για τον …. αλλά εκεί αυτοί, θα χρησιμοποιήσουνε το όνομα της μόνο και μόνο για να σου πούνε ότι δεν υπάρχει. ΥΓ. Έλεγα να ξαναγυρίσω σε Android, μετά απο 1 χρόνο σε WP (συγκεκριμένα 14 μήνες), αλλά απ ότι βλέπω απο τις 60 μου εφαρμογές και παιχνίδια, οι 57 δεν υπάρχουνε σε Android. πχ το Play Store είναι αρκετά ελλιπές, λείπουνε εφαρμογές τύπου Lumia Camera κτλ (δεν κάνουμε και διαφήμιση). Θέλει πολύ δουλειά ακόμα το… Συνέχεια »

Νίκος 31

Μας έπεισε ο Σωτήρης ότι χρησιμοποιεί 462 εφαρμογές.

462 και συνεχίζει.

Ο Σωτήρης τελικά, πρέπει να είναι ο Τσάκ Νόρρις.

Θα πλήρωνα όσο κι όσο, για να μου πεί έστω τις 80 που χρησιμοποιεί και τι ακριβώς κάνουνε. Πόσες διπλές, τριπλές, τετραπλές, πενταπλές και εκατοσταπλές έχει σε κάθε είδος.

Kostas

@ Sotiris το μόνο γεγονός που ξέρω είναι ότι την δουλειά μου την κάνω καλύτερα από πριν !
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, αντιθέτως όπως είπα και παραπάνω χάρη στα Trolls ωφελήθηκα!
Εξάλλου τα μεγάλα ποσοστά δεν λένε και τίποτα…όλες οι μεγάλες ιδέες του πλανήτη από το 1% -2% – 3% του πληθυσμού έχουν προκύψει!
Ευχαριστώ και συνέχισε έτσι,Χριστούγεννα έρχονται θα χρειαστώ άλλο ένα Lumia για δώρο

Sotiris

Nikos31, αν έχεις τα @@ δώσε email να σου στείλω screenshots με αποδείξεις. Έχω πάρα πολλά παιχνίδια, πολλές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας και πολλά live wallpapers αφού αλλάζω wallpaper κάθε 2 μέρες. Τι πάει να πει αν έχω παραπλήσιες, αφού τις χρησιμοποιώ; Ο,τι θέλω το έχω! Σου φαίνεται απίστευτο γιατί νομίζετε οτι smartphone σημαίνει 5 εφαρμογές βασικές. Ο καθένας κάνει την χρήση που θέλει αλλά να προσπαθείτε να μας πείσετε για ολοκληρωμένο windows market? Λίγη τσίπα!

ΥΓ. Για την ιστορία μέσα σε αυτές που λέει ότι υπάρχουν κοινές είναι και το youtube. Άλλοι εξαφανίζονται.

Panagiotis GP

Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν οι εφαρμογές στο store της Microsoft αλλά η ποιότητα αυτών.

nikolasV

Τα Windows 10 έρχονται τον επόμενο μήνα σε όλα τα Lumia Windows 8.1 μοντέλα, με νέες επανασχεδιασμένες εφαρμογές, το Facebook το Messenger και το Instagram για όσους δεν το διάβασαν με ανακοίνωση στην επίσημη παρουσίαση των νέων Lumia και Surface ο Mark Zckerberg δήλωσε ότι σύντομα βγαίνουν ως Universal εφαρμογές για τα Windows 10, το Viber σε σχετικό post στην σελίδα του στο Facebook και αυτό σύντομα θα βγάλει universal την εφαρμογή του για windows 10, η Microsoft έχει ήδη επανασχεδιάσει όλες τις δίκες της εφαρμογές τόσο για PC-Tablet-Phone (universal). Microsoft store καταστήματα στο εξωτερικό ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, σταματήστε να κράζετε μερικοί διότι όλο και περισσότεροι έρχονται σε Windows phone, τόσο από Android όσο και από iOS.

Sosimple

Μη παραπληροφορητε τον κοσμο για το ποσο καλο ειναι το Microsoft store.. Έιχαμε και εμεις win phone και ξέρουμε.. Σε σχεση με τα αλλα 2 store ειναι για τον π… Ακομα και η ιδια η Microsoft ουσιαστικά το παραδέχεται γι αυτο κανει ενα σωρο πατεντες μεταφορας των εφαρμογών των αλλων store στο win store, εστω με emulator ή οτι αλλο. Δε θα δουλεύουν με τον καλύτερο τρολο δηλαδή, θα καταναλώνουν πολυ περισσότερο μπαταρια, αλλα ακομα και ετσι το παλαιβει..
Γι αυτο όντως αυτη η εφαρμογή μπορει να εχει το αντίθετο αποτέλεσμα, γιατί δειχνει οτι δεν υπάρχουν οιμιδιες εφαρμογές..
Αυτο που δε δειχνει ειναι οτι και αυτες που δειχνει οτι υπάρχουν, κατα κανονα δουλεύουν χειρότερα, εχουν να αναβαθμιστουν απο τον καιρό του Νωε, κλπ
Σήμερα στα win, πρεπει να πηγαίνει κοσμος που εχει σε 2η προταιρεοτητα τις εφαρμογές.
Οταν βελτιωθεί σε αυτο, το ξανανσυζηταμε. Οποιος ηθελε εφαρμογές και πηγε στα win, την εχει κανει ηδη..

Sotiris

NicolasV, σε αναιρεί το ίδιο άρθρο που σχολιάζεις. (“Ολο και περισσότεροι έρχονται από Ios και android”) Πού είναι;

Σταύρος Χρι

@Kostas + 1000 κι από μένα. 130ευρω το lumia 640xl… τα φιλιά μου κι από μένα !!! Γνωρίζω πολύ καλά τι μου χρειάζεται σε ένα κινητό για επαγγελματική κι όχι μόνο χρήση ! Επίσης ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρείς όχι ποσσότητα αλλά ποιότητα στις εφαρμογές του Android (μιλάμε 1,5χρόνο έτρωγα πολύ σκουπίδι) + ότι 3 φορές είχα φάει ιό κι το γυρνούσα στις εργοστασιακές το note 3 γτ έκανε επανακινήσεις μόνο του… Τελος πάντων εγώ το έχω ξαναπεί βρήκα την υγειά μου.. Συμφωνώ 100% με αλλον φίλο παραπάνω ότι οι εφαρμογές lumia camera με τα Add-ons τις είναι 3 σκαλιά πιο πάνω από την stoke εφαρμογή που είχε το note 3… (κι ξαναλέω με 130ευρώ). Καλύτερα που δεν μας αρέσουν τα ίδια πράγματα γτ έτσι προοθούμε τον ανταγωνισμό στις εταιρίες κι βελτιώνονται… τωρα δεν ξέρω τι βελτιώσεις γίνονται στο android ? όπως κι το store του γεμίζει συνεχώς όχι με ουσιαστικά εργαλεία αλλά με παιχνίδια κι βλακιούλες (σαχλαμαρίτσες)… Οντως έχει δίκιο ό φίλος από πάνω το android έχει έναν κοσμο εφαρμογών για παιδάκια περισσότερο παρά για επαγγελματική χρήση (όντως σωστή η φράση Play Store)… Από την άλλη 1 μόνο 1 καταραμένη εφαρμογή μου λείπει από το WP για να… Συνέχεια »

Sotiris

Το μόνο που πετυχαίνουν όσοι γράφουν οτι κόλλησαν 3 φορές ιό είναι να εκτίθενται και να δείχνουν σε όλους οτι δεν γίνεται να τους πάρουν στα σοβαρά.

Αγησίλαος

@Sotiris μένω έκθαμβος. Έχεις εγκατεστημένες τόσες εφαρμογές στο κινητό σου και δεν κολλάει; ενώ τρέχουν σχεδόν οι περισσότερες στο background? Ένας από τους λόγους που πούλησα το Galaxy S5 μου, ήταν οτι με τις 30-40 εφαρμογές που του είχα εγκαταστήσει και με τις 20-30 που είχε προεγκατεστημένες η samsung ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΛΩ Ή ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ η συσκευή κολλούσε απίστευτα. Θα ήθελα πραγματικά να μου πεις ποιά υπερσούπερ συσκευή χρησιμοποιείς για να πάω και να αγοράσω 2. Μέχρι τότε θα μείνω στα WP και το Lumia 930 που σπάει κόκκαλα και δεν κολάει ποτέ και πουθενά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Όπως έχω ξαναγράψει έχω στην κατοχή μου πολλά κινητά τηλέφωνα και Android ( note 3, sgs4 , Sony xperia ray κ.λ.π) και wp ( Microsoft lumia 640xl, nokia lumia 925 ) . Εφαρμογές θα βρείτε σχεδόν το 90% του Android ενώ για πιο εξεζητημένες Πχ Fórmula 1 ξεχάστε το. Όμως το πρόβλημα είναι με την ποιότητα αυτών που υπάρχουν. Για έναν μέσο χρήστη ο οποίος δεν ασχολείται με social media κλπ κανένα πρόβλημα. Για έναν όμως που ασχολείται με όλα αυτά θα μείνει απογοητευμένος. Οι εφαρμογές είναι ελλιπείς, τα email δεν διαβάζονται σωστά και ούτω καθεξής. Εάν με την αναβάθμιση σε wp 10 δεν φτιάξουν την ποιότητα των εφαρμογών ίδια με του Android τότε εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπάρω wp . Αυτός είναι ο κύριος λόγος που τα wp έχουν πέσει τόσο πολύ σε πωλήσεις. Σε όλους τους άλλους τομείς υπερτερούν έναντι του Android πάντα στην ίδια κατηγορία τιμής.

Γιώργος

Το Lumia 640XL είναι μόνο για ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία απο κινητά και λόγω άγνοιας νομίζουν ότι είναι καλό. Και σαν κάμερα και οθόνη και σαν λειτουργικό είναι μάπα. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει πχ. το facebook σε Android και μετά σε windows phone , η μέρα με την νυχτα.

Σταύρος Χρι

@Γιώργος Χαχαχαχαχα…. Εγινε μικρέ… ΄Πές τα κι στον Κώστα Βλαχάκη ρε φίλε γιατί μάλλον κι αυτός ασχετος είναι κι δεν έχει εμπειρία από κινητά κι λόγο αγνοιας νομίζει ότι είναι κάλό…
χαχαχα…. Αντε στειλε του mail κι πες του σταμάτα ότι κάνεις κι σταμάτα να λές βλακίες κι θα πάω εγω ξερω… χαχαχα.. Δεν ήθαλα να απαντήσω προσοπικά ρε φίλε αλλά μην προκαλείται δεν μπορώ…
Χίλια συγνώμη δεν ξαναμιλάω…
χαχαχαχα ¨Εχεις δίκιο παιδί μου έχεις δίκιο https://www.youtube.com/watch?v=zDsQA8w5xPI

Sotiris

Αγησίλαος, μπορεί να ειρωνεύεσαι αλλά κοίτα πόσο επιβεβαιώνεις τα λεγομενα μου οτι οι αγοραστές συσκευών wp είναι άσχετοι με αυτό που κρατάνε στα χερια τους και μένουν ικανοποιημένοι με την σαβούρα. 1. Όλες σχεδόν οι εφαρμογές της Samsung μπορούν να απενεργοποιηθούν από τις ρυθμίσεις. Χωρίς root, μονο με κλικ στην κατάλληλη επιλογή. Έτσι δεν εμφανίζονται πουθενά. Δεν διαγράφονται από το κινητό, απλά δεν τρέχουν και μπορείς να τις ενεργοποιήσεις με παρόμοιο απλό τρόπο. 2. Υπάρχει μια θαυμάσια εφαρμογή που λέγεται Greenify. Με αυτή την εφαρμογή που λειτουργεί εδω και παρα πολυ καιρο χωρις root μπορείς να επιλέξεις ποιές εφαρμογές δεν θα ανοίξουν στο background αν δεν τις ανοίξεις εσύ. Έτσι εξοικονομεις και μπαταρία και ραμ. Βέβαια με 3gb ram δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κοιτάξω πόση μένει ελεύθερη γιατι δεν εχει καμια σημασία. Το Greenify ΔΕΝ είναι task killer, το διευκρινίζω. Δεν ανοίγουν δηλαδή οι εφαρμογές και μετά τις κλείνει, απλά δεν τις αφήνει να ανοίξουν αν δεν το επιλέξω εγώ. Φυσικά δεν κοιμιζουμε εφαρμογές που περιμένουμε ειδοποιήσεις πχ μηνύματα. 3. Τουλάχιστον μια φορά το μήνα καθαρίζουμε την cache των εφαρμογών με το app cleaner. Η συχνή χρήση διαφόρων εφαρμογών δημιουργεί άχρηστα αρχεία που επιβραδύνουν μια συσκευή, τα σβήνεις και… Συνέχεια »

Αγησίλαος

Χμμμ… δηλαδή αυτό που μου λες @sotiris είναι πως δεν είσαι ευχαριστημενος με το android γιατί έχει ένα σωρό άχρηστες, ενεργοβόρες εφαρμογές που σου γονατίζει τη μνήμη και ψάχνεις να βρεις τρόπους να φέρεις το λειτουργικό στα μέτρα σου για να μπορεί η συσκευή σου να ανταπεξελθει των απαιτήσεων σου. Και όσοι δεν το γουστάρουν αυτό και έχουν μεταπηδήσει σε άλλο λειτουργικό είναι άσχετοι και noobs. Και το υποστηρίζεις σθεναρά λες και είναι δική σου η Google. Αυτό λέγεται σύνδρομο της Στοκχόλμη αν δεν κάνω λαθος; εγώ φιλαράκι πέρασα στο Windows ακριβώς επειδή είχα απαιτήσεις και δεν είχα χρόνο να παίζω με τις χαζομάρες και τον πειραματισμό των μαθητευομενων μάγων της Google. Και αν δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς αυτό όχι ραντεβού με την Μπελουτσι αλλά ούτε με την Έφη Θωδη δεν πρόκειται να βγεις. Και έτσι για την ιστορία, όλα αυτά σου τα γράφω από ένα Samsung galaxy tab3 8” που μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα κολλήματα του και τα σβήσιμο τα του, ενώ έχω απενεργοποιημενες όλες αυτές τις άχρηστες εφαρμογές που δεν χρειάζομαι.

Sotiris

Αυτό που λέω είναι οτι λατρεύω το android που μου δίνει τη δυνατότητα να φέρνω τη συσκευή στα μέτρα μου, έτσι όπως ΕΓΩ θέλω ακόμα και τώρα που με την Lollipop δεν είμαι rooted. Το να αρκούμαι στο να σκρολάρω τα πλακάκια δεν λέγεται απαίτηση και αυτα τα ΄΄δεν έχω χρόνο΄΄ τα ακούω βερεσέ. ΄΄Πηγαίνω σε κάτι σε λιγότερες δυνατότητες επειδή δεν ξέρω να χρησιμοποιώ τις περισσότερες δυνατότητες που μου δίνει κάτι άλλο΄΄. Θεμιτό αλλά όχι να μου παρουσιάζεστε ως σχετικοί. Πώς να βαρύνει άλλωστε μια wp συσκευή; Εφαρμογές δεν έχει, multitasking δεν έχει και καμουφλάρει με animation την μετάβαση σε μια εφαρμογή.

nikolasV

@Sotiris πιο ΑΚΥΡΟ από το τελευταίο σχόλιο σου όσον αφορά τα Windows κινητά πεθαίνεις….. δεν αξίζει καν να μπω στον κόπο να σχολιάσω λεπτομέρειες, Εδώ είναι το Windows Store όποιος ψάχνει βλέπει τι παίζει. https://www.microsoft.com/el-gr/windows/apps-and-games

:-))))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.