Software

Η Microsoft διορθώνει τα προβλήματα του Windows 10 21H1 Update

Πολλές είναι οι αναφορές (και οι όχι και τόσο ευγενικές εκφράσεις…) χρηστών για προβλήματα με το Windows 10 21H1 Update. Η Microsoft δηλώνει ότι εργάζεται πάνω στην εύρεση λύσεων για τα προβλήματα που έχουν σημειωθεί στην εγκατάστασή του.

Σύμφωνα με την Microsoft πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν αναφέρει ότι έχει προκύψει ένα πρόβλημα με κωδικό 0x800f081f στην προσπάθεια εγκατάστασης του Windows 10 21H1 Update, με τη λύση να φαίνεται πως βρίσκεται στη διανομή ενός νέου συγκεντρωτικού update.

Οι πρώτες αναφορές προβλημάτων αφορούσαν σε προβλήματα επικοινωνίας με εκτυπωτές και άλλα περιφερειακά, αλλά υπήρχαν και πληροφορίες πως με την εγκατάσταση του συγκεντρωτικού Update των Windows 10 εμφανιζόταν η Μπλε ΟΘόνη των Windows, με τον υπολογιστή να κάνει διαρκώς restart.

Η Microsoft αναφέρει ότι θα ξεκινήσει να διαθέτει ένα νέο συγκεντρωτικό update με τον ίδιο κωδικό, συνιστώντας στους χρήστες να το κατεβάσουν για να είναι ενημερωμένοι. Εμείς ήδη εγκαταστήσαμε το προτεινόμενο Windows 10 21Η1 Update σε έναν παλαιότερο υπολογιστή μας και λειτουργεί άψογα.

Επεξεργάστηκε την 31 Μαρτίου 2021 9:30

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.