Microsoft Word Flow Keyboard: Video από την έκδοση για iOS

Από τον Ιανουάριο υπήρχαν αναφορές ότι η Microsoft ετοιμάζεται να φέρει το Word Flow keyboard στις συσκευές της Apple που τρέχουν iOS. Πλέον το πληκτρολόγιο φαίνεται πως μπήκε σε φάση private beta testing και εμείς βλέπουμε το πρώτο video.

Όπως και η έκδοση του Windows Phone keyboard, το Microsoft Word Flow for iOS θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν tap ή swipe και θα προβλέπει τις λέξεις που θέλουν να γράψουν.

Οι κάτοχοι iOS συσκευών θα έχουν τη δυνατότητα να παραμετροποιήσουν το φόντο του πληκτρολογίου με την δική τους εικόνα. Επιπλέον, μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι το one-handed mode, το οποίο σου επιτρέπει να μετακινήσεις το πληκτρολόγιο στη μια πλευρά δίνοντάς του τοξωτό σχήμα.

Δείτε το video:

Microsoft Word Flow for iOS, Microsoft Word Flow Keyboard: Video από την έκδοση για iOS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Καλά αυτή η λογική της Microsoft ειλικρινά με ξεπερνά. Αντί να κάνει όλες αυτές τις δυνατότητες διαθέσιμες στο δικό της λογισμικό τις δίνει στους άλλους; Έχει δώσει πια όλες της τις εφαρμογές και παραπάνω πράγματα μάλιστα στα αλλά δυο λειτουργικά, και μετά δηλαδή τι θα της μείνει για να επιδείξει το λειτουργικό της, πιο κίνητρο θα έχει κάποιος να το επιλέξει;
Κρίμα περίμενα περισσότερα από τα Windows 10 mobile.

Prideous

Mary +1
Η λογική της Microsoft ειναι εντελώς χαζή
Ποιος ο λόγος μετά κάποιος να παρατήσει το android ή το iOS και να Πάει στα windows
Πες πως το κανει για να μάθουμε τις “δυνατότητες” των windows
Μετά τι παραπάνω έχουν να προσφέρουν τα κινητά της
Καλύτερα ας το παρατήσει και να φτιάχνει εφαρμογές για τους άλλους !!!

Mary

Ναι συμφωνώ και είναι πραγματικά κρίμα γιατί είναι μια εταιρεία που έχει να προσφέρει αρκετά σε αυτόν τον τομέα, απλά για κάποιο λόγο δεν Αξιοποιούν τις δυνατότητες τους.

forneverarrow

Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά. Απλά αψυχολόγητη η ΜS. Σημαντικότερο σφάλμα το Office που έχει δεκαπλάσιες δυνατότητες στις άλλες πλατφόρμες, έπειτα το Here Maps που όσο τους είχε ήταν χάλια για WP. Τώρα το πληκτρολόγιο… Πραγματικά νιώθω απογοήτευση που στο παρελθόν αγόρασα δυο συσκευές με WP ελπίζοντας σε κάτι καλό.

Πέτρος Π

Τελικά μάλλον μόνο εγώ είμαι πανευτυχής κάτοχος Lumia 820 με Windows 10! Νομίζω οτι οι περισσότεροι που γράφουν εδώ για τα 10άρια δεν πρέπει να έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους κινητό με Windows 10 λειτουργικό. Τι θέλω να πω : Το word flow πληκτρολόγιο είναι ήδη το native πληκτρολόγιο στα 10αρια, και το swipe δουλεύει άψογα ακόμα και στα ελληνικά. Σχετικά με τους χάρτες υπάρχει η εφαρμογή maps, που έχει πάρει όλα τα χαρακτηριστικά από τους Here maps, και έχει γίνει και ακόμα καλύτερη (το offline navigation που παρέχει, με τις αναλυτικές, εναλλακτικές διαδρομές είναι κορυφαίο!). Επομένως τι γκρινιάζουν όλοι εδώ χωρίς να ξέρουν?

Στο κάτω κάτω και πολύ καλά κάνει όταν έχει κάποιες καλές εφαρμογές να τις δίνει και στα άλλα λειτουργικά! Θα προτιμούσατε να είναι σαν τη google που φοβάται να βγάλει μια επίσημη εφαρμογή για το youtube στα Windows??

Konstantinos A

@Πέτρος Π

+640

Savvas

Πρόσφατα για το iOS είχε βγάλει και το Hub Keyboard…πόσες εφαρμογές με Keyboard έχει στόχο τελικά να βγάλει η Microsoft;;

Nick

Ίσως δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η MS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού στον πλανήτη… το software είναι η δουλειά της και αυτό κάνει με μεγάλη επιτυχία!!

flash

Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος απο το site με την αναβάθμιση σε Lumia 640 από 8 σε 10 η αναδιωμενη μπάρα στο κάτω μέρος έπαψε να είναι αναδιωμενη και έγινε σταθερή μειώνοντας το μέγεθος της οθόνης. Υπάρχει ρύθμιση να γίνεται αναδιωμενη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Φουντώνουν οι φήμες ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει το Baidu AI στην Κίνα

H Apple είναι σε συζητήσεις με την Google προκειμένου να υιοθετήσει το Gemini AI στην επερχόμενη έκδοση iOS 18.