Mind The Buzz, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Τρείς Έλληνες κρύβονται πίσω από το νέο παιχνίδι γνώσεων, με το όνομα Mind the Buzz, που διατίθενται αποκλειστικά στο App Store και περιλαμβάνει πάνω από 4500 ερωτήσεις και 10 κατηγορίες για ατομικό ή ομαδικό παιχνίδι. Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό παιχνίδι με ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων, χωρισμένο σε 10 κατηγορίες γνώσεων, από Επιστήμη και Τεχνολογία μέχρι Κινηματογράφο και Lifestyle.

Κατεβάστε το παιχνίδι γνώσεων Mind the Buzz με 0,89 ευρώ από το App Store εδώ (σύντομα θα κυκλοφορήσει και Lite εκδοση, εντελώς δωρεάν, με περιορισμένες κατηγορίες). Προς το παρόν απευθύνεται μόνο σε κατόχους iPhone, αλλά ήδη σχεδιάζεται η εφαρμογή και για κινητά Android.

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application. Αναζητήστε όλες τις εφαρμογές ελλήνων developers που έχουμε παρουσιάσει στο Techblog, εδώ.

Σχόλια

  • Το κατεβασα πριν κανα δυο βδομαδες περιπου ειναι φανταστικο το χω ξεσκισει στην ταξη με την διπλανη μου την ωρα των αρχαιων :p ειδικα η κατηγορια lifestyle ειναι τελεια παιρνεις βραβεια και χερεσαι !!!

  • ^ καλά θα ρωτάνε στις εξετάσεις ποιος ήταν ο Κολοκοτρωνης και θα απαντάνε χορευτής στο dancing with the stars...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.