Ανακατασκευασμένες συσκευές τεχνολογίας

50 δολάρια πιο φθηνά πουλάει στην Αμερική τα ανακατασκευασμένα iPhone 5 η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας AT&T. Πρόκεται για iPhone 5 που για κάποιο λόγο οι κάτοιχοίτους τα επιστρέψανε για service και αφού επιδιορθώθηκαν πωλούνται και πάλι στην αγορά. Μιλάμε για συσκευές με έξτρα εγγύηση μερικών μηνών και άριστη εξωτερική εμφάνιση – όχι χτυπημένα – τα οποία λειτουργούν κανονικά.

Έχω αγοράσει και εγώ ανακατασκευασμένη συσκευή από την Καλιφόρνια, refurbished όπως τις ονομάζουν οι Αμερικάνοι. Μια pocket camera Flip Mino HD η οποία δουλεύει κανονικά 20 μήνες μετά σαν καινούργια. Βέβαια την αγόρασα κάτω από την μισή τιμή ενώ εδώ το iPhone 5 έχει μόνο 50$ έκπτωση. Αλλά αυτό έχει σχέση με την ζήτηση.

Το μόνο που πρέπει να “ξεπεράσει” ο καταναλωτής είναι το ότι πρόκειται για μεταχειρισμένο προϊόν. Εγώ πάντως το τόλμησα και δεν βγήκα χαμένος. Θα θέλατε να υπάρχει και αυτή η επιλογή στα μεγάλα καταστήματα πώλησης ειδών τεχνολογίας;

Επεξεργάστηκε την 26 Νοεμβρίου 2012 8:25

Σχόλια

  • Γτ κ κατι να σ παθει τωρα και το πας για σερβις, τι νομιζεις οτι θα σ δωσουν?!? Refurbished.... Κανουν μερικες λαλακιες και εκει ομως.. Πχ: ειναι γνωστο οτι ο φακος της καμερας στο λευκο iPhone 4 ειναι διαφορετικος απο του μαυρου.. Και αυτο για να αποφευγεται το oversaturation... Ο μπρο μ εστειλε το λευκο 4αρι του για επισκευη κ πηρε ανακατασκευασμενο, λευκο, αλλα με την καμερα του μαυρου...

    • Theodore88, Ναι αλλά πρώτη φορά που το αγοράζεις το έχεις πάρει καινούργιο. Σφραγισμένο στο κουτί του, ζελατίνα. Με την επισκευή είναι άλλο το θέμα.

      Γνώριζα ότι στα iPhone σου έδιναν πίσω καινούργιο και όχι επισκευασμένο.

  • Εγώ είχα πάρει το 2004 μία φωτογραφική μηχανή από Καναδά Casio 250 ευρώ factory refurbished, και συνεχίζει ακόμα σαν duracell.

    • nicholas, Αν και είχα σταθεί αρκετή ώρα μπροστά από την Flip mino, τελικά τόλμησα και δεν βγήκα χαμένος :)

      elli, δεν τα πουλάνε κάπου συγκεκριμένα. Ανακατασκευασμένες συσκευές ή χρησιμοποιημένες συσκευές σε καλύτερες τιμές θα βρεις στο Stock House του Plaisio.gr ενώ και το e-shop.gr πουλάει κατά καιρούς τέτοιες συσκευές, πάντα με την σχετική ένδειξη.

  • μια ερωτηση αλλα αν γινεται να μου την απαντησετε . τα refurbished iphone συγκεκριμενα το iphone 5 τι περιεχει η συσκευη μεσα ? και συμφερει να αγορασει κανεις ?
    ευχαριστω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.