MS Office, αναβάθμιση για Mac OS X μέσα στο 2014

Σύμφωνα με το στέλεχος της Microsoft, Thorsten Hübschen, η εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία αναβαθμισμένη έκδοση των MS Office για Mac OS X μέσα στο 2014. Η αποκάλυψη της αναβάθμισης έγινε στην εφημερίδα Computerwoche, στα πλαίσια της εμπορικής έκθεσης CeBIT 2014 στο Ανόβερο.

Ειδικότερα, ο Hübschen ανέφερε πως κάθε πρόγραμμα της σουίτας παραγωγικότητας της Microsoft επεξεργάζεται από μία διαφορετική ομάδα προγραμματιστών, ενώ έθεσε το δεύτερο τρίμηνο του 2014 ως το διάστημα που θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία έκδοση των Office για Mac OS X έγινε διαθέσιμη τον Οκτώβριο του 2010.

Ένας εκπρόσωπος της Microsoft έρχεται για να επαληθεύσει την είδηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά : “The team is hard at work on the next version of Office for Mac. While I don’t have details to share on timing, when it’s available, Office 365 subscribers will automatically get the next Office for Mac at no additional cost.”

Η Microsoft ετοιμάζει και μία έκδοση των Office για iPad, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση για το πότε θα είναι διαθέσιμη.


Πηγή 1,2

Σχόλια

  • Παντως τα αντιστοιχα προγραμματα της apple, τα παρεχει η ιδια δωρεαν για καινουρια mac, και απο οτι εχω ακουσει ειναι πολυ καλα. Οποτε...

  • Φίλε Τομ, εγώ προσωπικά προτιμώ τα pages, keynote κλπ (αν εννοείς αυτά). Όμως έχω ακούσει για προβλήματα συμβατότητας όταν πάνε να ανοίξουν τα αρχεία σε Office...Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα οπότε δεν γνωρίζω με σιγουριά.Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι μετά από 3μιση χρόνια, χρειαζόταν μία αναβάθμιση :)

  • Κωνσταντινε αυτα εννοω τα ψιλοψαχνω τελευταια γιατι σκεφτομουν να παω σε mac. Τα προβληματα συμβατοτητας φανταζομαι οτι οντως θα υπαρχουν αλλα who cares οταν υπαρχει το .pdf (για κειμενα τουλαχιστον)

  • Δεν είναι το ίδιο. Το pdf είναι να βλέπεις κείμενο. Όταν μια ομάδα επεξεργάζεται ένα αρχείο και αφήνει πάνω σημειώσεις με την μορφή των tracking changes που έχει το word, αυτό δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Χώρια το θέμα συμβατότητας της μορφοποίησης που ακόμα και διαφορετικές εκδόσεις του office έχουν μεταξύ τους. Tα keynote, pages είναι για ελαφριά, καθημερινή χρήση. Όταν θες κάτι πιο βαρύ επιλέγεις office. Οπότε, καλή είναι η είδηση!

  • Αχ τι ακούω... Υπάρχει και επιλογή για Save as MS Word 2003 κτλ. στο pages.

  • Dimpep ναι σε αυτο εχεις δικιο. Στο πρωτο που λες. Ωστοσο εχω ακουσει οτι το office της apple ειναι πολυ καλο και επαγγελματικο και επιπλεον ειναι και αυτο που λεει ο Ιουστηνιανης. Επειδη το office ειναι παντου ολα τα προγραμματα που κανουν τα ιδια αλλα δεν ειναι office εχουν συμβατπτητες με αυτο. Και το open office που χρησιμοποιω εγω τα ιδια.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.