MWC 2019: Το Android One ανέβηκε 250% στη low-end κατηγορία το 2018

Android One, MWC 2019: Το Android One ανέβηκε 250% στη low-end κατηγορία το 2018

Στην MWC 2019 η Google μοιράστηκε μαζί μας μερικά στοιχεία σχετικά με την απόδοση του Android One τη χρονιά που μας πέρασε. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Android One παρουσίασε άνοδο της τάξεως του 250%, στον τομέα των συσκευών χαμηλών επιδόσεων.

Φαίνεται ότι το κοινό προτιμά το πλήρες απογυμνωμένο Android One, το οποίο λαμβάνει συνεχής ενημερώσεις. Γι’ αυτό και οι εταιρείες ανακοίνωναν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 low-end συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούν το ελαφρύ λειτουργικό. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της MWC 2019 η Nokia ανακοίνωσε τρία Android One smartphones, το Nokia 4.2, το Nokia 3.2 και το Nokia 9 PureView.

Εν τω μεταξύ, το Android Go έχει κατακτήσει ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς των low-end συσκευών, καθώς προσφέρει στον χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία, με μόνο 1 GB μνήμης RAM. Για παράδειγμα, το Νοκια 1 Plus είναι μία πραγματικά αξιόλογη συσκευή, την οποία το Android One απογειώνει.

Επίσης, η Google αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με την Qualcomm και την MediaTek για να προσφέρει υποστήριξη σε επίπεδο chip για το API Neural Network του Android και το ML Kit.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Android One Android Smartphones

Nokia 9 PureView: Πέντε κάμερες σε διάταξη εξάλφα [press renfer]

Το πολυαναμενόμενο Nokia 9 PureView (αλήθεια, εξακολουθεί να είναι πολυαναμενόμενο;) θα ανακοινωθεί επίσημα επιτέλους κατά την διάρκεια την επερχόμενης έκθεσης MWC 2019 στη Βαρκελώνη και σήμερα ήρθε στο φως τιης δημοσιότητας ακόμα ένα press render για να μας το υπενθυμίσει.

Smartphones Android One HMD Global Nokia Android Smartphones

Nokia 3.1 Plus: έρχεται update για Android 9.0 Pie

Το Nokia 3.1 Plus κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο που μας πέρασε με το Android 8.1 προ-φορτωμένο. Πολλοί αναρωτιούνται ίσως πότε θα φτάσει η ενημερωμένη έκδοση του Android 9 Pie για το συγκεκριμένο smartphone με Android One της HMD Global.

Software Android Android One Google

Google: Το Android One δεν απαιτεί την αφαίρεση της επιλογής απόκρυψης του notch

Η Nokia επέλεξε να αφαιρέσει την επιλογή για την απόκρυψη του notch στο Nokia 6.1 Plus, λέγοντας πως η αφαίρεση αυτής της δυνατότητας είναι κάτι που απαιτεί το Android One, με τη Google να το διαψεύδει και να αναφέρει πως η επιλογή αυτή είναι καθαρά θέμα κατασκευαστή.

Smartphones Android One Motorola Motorola One

Motorola One με Snapdragon 625 και 4GB RAM εμφανίστηκε στο Geekbench

Μετά τις πληροφορίες σχετικά με το Motorola P30 και το Motorola One Power, έχουμε την εμφάνιση του Motorola One στη βάση δεδομένων του Geekbench καθώς και την αποκάλυψη ορισμένων τεχνικών χαρακτηριστικών της νέας mid-range πρότασης της Motorola.