Software

Nέα YouTube Widgets για το Android – Τι νέο προσφέρουν

Ντεμπούτο έκαναν δύο νέα Widget της εφαρμογής του Youtube για τα Android smartphones, με στόχο να επιταχύνει την πρόσβασή σας στην υπηρεσία ροής. Η νέα λειτουργία φαίνεται να είναι διαθέσιμη και ήδη εκτελείται στην έκδοση 17.43.36 της εφαρμογής σε πολλές συσκευές.

Το πρώτο ονομάζεται “Quick Actions” και προσφέρει μια γραμμή αναζήτησης, ένα εικονίδιο μικροφώνου για αναζητήσεις με τη φωνή σας και τρία ή τέσσερα γρήγορα κουμπιά για το YouTube. Αυτά τα κουμπιά είναι Αρχική σελίδα, Shorts, Συνδρομές ή Βιβλιοθήκη. Εάν αποφασίσετε να κάνετε μικρότερο το μέγεθος του Widget τότε θα χάσετε τη Βιβλιοθήκη από τις επιλογές. Το δεύτερο έχει το όνομα “Search” και είναι πολύ πιο απλό. Προσφέρει στον χρήση μία γραμμή για γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες αναζήτησης του YouTube δίπλα στο εικονίδιο του μικροφώνου.

Και τα δύο Widgets ακολουθούν τη γλώσσα σχεδιασμού Material You της Google, ενώ λειτουργούν με τις δυνατότητες δυναμικής θεματικής του Android. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες το YouTube πραγματοποιεί ορισμένες σημαντικές αλλαγές σε όλες τις πλατφόρμες του, παρουσιάζοντας μια νέα διεπαφή, επανασχεδιασμένα κουμπιά και μια νέα λειτουργία περιβάλλοντος.

Επεξεργάστηκε την 6 Νοεμβρίου 2022 15:50

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.