Netflix mobile-only πακέτο με $3 ξεκίνησε να διατίθεται στην Ινδία

Netflix, Netflix mobile-only πακέτο με $3 ξεκίνησε να διατίθεται στην Ινδία

Το Netflix δοκίμαζε τους τελευταίους μήνες ένα νέο πακέτο το οποίο είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην Ινδία. Το πακέτο θα κοστίζει $3 και θα προσφέρει mobile-only streaming υπηρεσία. Η μεγάλη συνδρομητική υπηρεσία αποφάσισε να κυκλοφορήσει στην Ινδία ένα τέτοιο πακέτο καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών παρακολουθεί στις mobile συσκευές.

Το πακέτο επιτρέπει το κατέβασμα του περιεχομένου και το stream σε 480p ανάλυση, αλλά δεν δίνεται η δυνατότητα προβολής σε μεγάλη οθόνη όπως για παράδειγμα σε μία τηλεόραση. Αυτό σίγουρα σημαίνει ότι οι subscribers αυτού του προγράμματος δεν θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Netflix μέσω ενός browser.

Άγνωστο παραμένει όμως αν το πακέτο θα έρθει και στις υπόλοιπες αγορές καθώς είναι αρκετά δελεαστικό για όσους θέλουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο της συνδρομητικής υπηρεσίας στις mobile συσκευές τους.

Το προηγούμενο διάστημα έγινε γνωστό ότι η αύξηση των τιμών στα πακέτα που προσέφερε το Netflix προκάλεσαν την πτώση των Αμερικανών συνδρομητών. Πιο συγκεκριμένα το Netflix έχασε περίπου 130.000 συνδρομητές στην Αμερική.

Ο CEO του Netflix θεωρεί ότι βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη νέου περιεχομένου, η αύξηση των τιμών που συνέβη σε αρκετές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας και ο αυξανόμενος ανταγωνισμός με τις υπόλοιπες συνδρομητικές υπηρεσίες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.