Software

Οι διαφημίσεις έρχονται σύντομα στο WhatsApp μέσω Facebook

Το WhatsApp επιβεβαίωσε ότι η εφαρμογή θα διαθέτει διαφημίσεις το προσεχές διάστημα, οι οποίες θα βρίσκονται στη γραμμή κατάστασης και θα προέρχονται από το Facebook.

Για σχεδόν 10 χρόνια το WhatsApp απέρριπτε έντονα την ύπαρξη διαφημίσεων στην εφαρμογή του, όμως αυτό πρόκειται σύντομα να αλλάξει. Ο υποδιευθυντής της δημοφιλούς εφαρμογής Chris Daniels επιβεβαίωσε στο Outlook India ότι σταδιακά αυτό θα αλλάξει, με τις διαφημίσεις να εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης όπου εκεί υπάρχει η επιλογή για να μοιράζονται οι χρήστες περιεχόμενο (φωτογραφίες, βίντεο, GIFs κτλ) το οποίο μετά από 24 ώρες θα εξαφανίζεται.

Πρόσθεσε επίσης ότι η εμφάνιση των διαφημίσεων στην μπάρα ενεργής κατάστασης θα δώσει την ευκαιρία σε διάφορες επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με χρήστες του WhatsApp. Δεν έγινε γνωστό το πότε οι διαφημίσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους στην εφαρμογή αλλά σίγουρα θα τις παρέχει το Facebook το οποίο έχει εξαγοράσει το WhatsApp.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Νοεμβρίου 2018 12:06

Σχόλια

  • Και μετά κάποιοι θα αναρωτιούνται γιατί κολλάνε οι συσκευές τους !!!
    Το καλύτερο πράγμα είτε για messenger,instagram,whatsapp είναι να κατεβάσεις τις παλιές εκδόσεις ~2017 σε apk και μετά αντίο lag !!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.