Software

Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#20]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το Abstruct μία νέα εφαρμογή με wallpapers, η οποία έχει 300 αποκλειστικές ταπετσαρίες, όλες με 4K ανάλυση. Έπειτα, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το “Drivetime”, ένα app που παίζει μαζί του παιχνίδια γνώσεων όσο εσύ οδηγείς, φυσικά μέσω φωνητικών εντολών.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Ailment είναι ένα rogue-like action παιχνίδι με ρετρό στυλ γραφικών. Από την άλλη το Durango: Wild Lands που χαρακτηρίζεται ως open-world sandbox MMO, αν και δεν είναι μόνο αυτό. Τέλος, το Unrd είναι ένα νέο text-puzzle παιχνίδι, όπου ο παίκτης έχει τον έλεγχο της συσκευής ενός φανταστικού ατόμου.

Abstruct

Η Abstruct είναι μία νέα εφαρμογή με wallpapers, η οποία έχει 300 αποκλειστικές ταπετσαρίες, όλες με 4K ανάλυση. Η εφαρμογή προσαρμόζει αυτόματα την ταπετσαρία στην κάθε συσκευή, ανεξάρτητα από την αναλογία της οθόνης.

Επιπλέον, έχει κάθε ταπετσαρία της OnePlus από το OnePlus 2 μέχρι το OnePlus 7. Η Abstruct διαθέτει το έργο του Hampus Olsson, ενός καλλιτέχνη για το OnePlus, και αναφέρει ότι όλες οι μελλοντικές ταπετσαρίες της OnePlus θα προστίθενται σταδιακά.

Ο παίκτης λαμβάνει και ανταποκρίνεται σε διάφορα μηνύματα, βλέπει φωτογραφίες και βίντεο, ελέγχει ακόμα και τα social media του φανταστικού ατόμου στο οποίο ανήκει η συσκευή. Επιπλέον, υπάρχει ένας σεβαστός αριθμός ιστοριών που μπορεί να παίξει κανείς, αλλά το δυστυχώς το παιχνίδι συνδρομή. Ωστόσο, αξίζει μία δοκιμή της trial έκδοσης, κι αν αρέσει σε κάποιον μπορεί να πληρώσει 48€ το χρόνο.

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 16:05

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.