OnePlus: Και εγένετο OxygenOS

Μετά τις κρίσεις στη σχέση της OnePlus και της Cyanogen, η πρώτη ανακοίνωσε ότι θα δουλέψει πάνω σε μια δική της ROM έτσι ώστε όλοι οι πελάτες που την εμπιστεύτηκαν να μην μείνουν στα κρύα του λουτρού. Μια alpha δοκιμαστική έκδοση έχει, ήδη, κάνει την εμφάνισή της με μια πιο σταθερή έκδοση να καταφθάνει μέσα στο Φεβρουάριο.

Μετά από τα παραπάνω, η OnePlus έκανε και τα βαφτίσια της νέας της ROM, την οποία και ονόμασε “Oxygen”. Σύμφωνα με την εταιρία, “το οξυγόνο είναι παντού γύρω μας. Είναι κομμάτι δικό μας και όσων κάνουμε. Δημιουργεί το νερό το οποίο χαράζει κοιλάδες και μετακινεί βουνά. Από μόνο του, είναι απλό και αγνό – ένα θεμελιώδες δομικό στοιχείο. Αλλά, ως μέρος κάτι μεγαλύτερου, μπορεί να κάνει καταπληκτικά πράγματα. Όπως κάνουμε κι εμείς!”

Η εταιρεία, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η Oxygen θα είναι “ανοιχτή, προσαρμόσιμη, χωρίς bloatware ή άλλες περιττές λειτουργίες.”

Η OnePlus έχει υποσχεθεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, στις 12 Φεβρουαρίου.

Πηγή

Πάνος Λέκκας

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2015 9:34

Σχόλια

  • Οχι vtag δε παει καθολου, εχει συμφωνια Oneplus με Cyanogen μεχρι τον Ιουλιο του 16, οποτε θα δουμε cm12s και cm13s μη σου πω. Ισως να το Oneplus Two να εχει oxygen.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.