Samsung Galaxy S6, αποκαλύπτεται από κατασκευαστή θηκών

Μετά το χθεσινό πρώτο render, το Samsung Galaxy S6 η κατασκευάστρια θηκών Spigen έχει ανεβάσει στο Amazon 4 θήκες για την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Samsung και μας επιτρέπει να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε. Αν και είναι καλυμμένο με θήκη μπορούμε να δούμε το LED flash δίπλα στην κάμερα, αισθητήρα καρδιακών παλμών, κεντρικό κουμπί μπροστά και διάφορους αισθητήρες πάνω από την οθόνη.

Αν οι φωτογραφίες μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστες, τότε βλέπουμε το Samsung Galaxy S6 να έχει την ίδια υφή με το Samsung Galaxy S5 στην πίσω πλευρά, αν και περιμένουμε κατασκευή από μέταλλο. Πρέπει να πούμε ότι μέχρι σήμερα η Spigen έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστη καθώς έχει αποκαλύψει κι άλλες ναυαρχίδες στο παρελθόν όπως Nexus 5 και iPhone 6. Οι θήκες αναμένεται να είναι διαθέσιμες μέσα Απριλίου.

Τέλος, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S6 περιμένουμε Exynos 7420 chipset με octa-core CPU, 5.2 ιντσών QHD οθόνη, 20 Megapixel κάμερα και πιθανή ανακοίνωση στην MWC τον Μάρτιο στη Βαρκελώνη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2015 9:44

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.