OpenMobile ACL, Τρέξτε εφαρμογές Android στο HP TouchPad με webOS

Η τεχνολογία ACL (Application Compatibility Layer) της OpenMobile, επιτρέπει στο οικοσύστημα εφαρμογών Android να “τρέχει” σε συσκευές που βασίζονται σε άλλες πλατφόρμες όπως στην πλατφόρμα MeeGo -και στο Tizen OS από ότι μαθαίνουμε – αλλά και στην πλατφόρμα webOS, που βασίζεται για παράδειγμα το HP TouchPad.

Με το OpenMobile AppMall μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android από το HP TouchPad που όπως είναι γνωστό τρέχει webOS. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το OpenMobile ACL (Application Compatibility Layer) μπορείτε να πατήσετε τον σύνδεσμο εδώ.

Η εταιρεία βρίσκεται αυτή την στιγμή σε φάση που βάζει τις τελευταίες πινελιές στο OpenMobile ACL για το webOS και ετοιμάζεται να διαθέσει το προϊόν δημόσια.

Όσοι από εσάς έχετε το HP TouchPad και ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο οικοσύστημα εφαρμογών του Android μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εδώ, ώστε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα για το OpenMobile ACL, να λαμβάνετε ενημερώσεις για τον κατάλογο εφαρμογών στο OpenMobile AppMall και βεβαίως να μάθετε πότε και πως μπορείτε να αποκτήσετε το OpenMobile ACL για webOS κ.α.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:43

Σχόλια

  • Πολύ κρίμα λειτουργικά σαν το webos/meego να χάνονται. είναι χιλιάδες φορές ανώτερα από το android και χωρίς όλο αυτό το spyware και bloatware της google............... αλλά δυστυχώς χωρίς σωστές πλάτες απο πίσω και μπόλικη προώθηση δεν περπατήσανε

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.