Πώς να βγάλεις screenshot στο Android Auto

android auto, Πώς να βγάλεις screenshot στο Android Auto

O ευκολότερος και καλύτερος τρόπος να μοιραστείς με κάποιον ότι υπάρχει στην οθόνη σου είναι να του στείλεις ένα screenshot. Σίγουρα ξέρετε πως να τραβήξετε ένα στο Android smartphone σας, ωστόσο γνωρίζετε πως να το κάνετε στο Android Auto;

1. Ενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις προγραμματιστή

Προτού τραβήξετε το screenshot θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις προγραμματιστή στο τηλέφωνό σας. Αυτό το βήμα σάς δίνει πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές που συνήθως δεν είναι διαθέσιμες.

Συνδέστε το Android τηλέφωνό σας στο αυτοκίνητο, είτε ασύρματα είτε με καλώδιο. Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, μεταβείτε στις ρυθμίσεις Android Auto του τηλεφώνου σας.
Για τηλέφωνα Samsung, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Προηγμένες λειτουργίες > Android Auto.
Για τηλέφωνα Pixel, μεταβείτε στις Συνδεδεμένες συσκευές > Προτιμήσεις σύνδεσης > Android Auto.

Στο μενού ρυθμίσεων του Android Auto, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε τον αριθμό έκδοσης δέκα φορές.
Όταν σας ζητηθεί, αποδεχτείτε την ενεργοποίηση των ρυθμίσεων προγραμματιστή.

2. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης

Για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης Android Auto, θα πρέπει να περάσετε από ορισμένα μενού στο τηλέφωνό σας, επομένως δεν πρέπει να το κάνετε ενώ οδηγείτε.

Μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων του Android Auto και πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για πρόσβαση στις ρυθμίσεις προγραμματιστή. Πατήστε Κοινή χρήση στιγμιότυπου οθόνης, που σας επιτρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και να το μοιραστείτε με τις περισσότερες από τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας.

Πρέπει να μοιραστείτε το στιγμιότυπο οθόνης αμέσως μετά τη λήψη του, καθώς δεν υπάρχει επιλογή να το αποθηκεύσετε. Για να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο μπορείτε να να αποθηκεύσετε τα στιγμιότυπα οθόνης στον λογαριασμό σας στο Google Drive. Μην πατήσετε Πάντα στο κάτω μέρος της οθόνης, καθώς αυτό σημαίνει ότι θα μοιράζεστε πάντα στιγμιότυπα οθόνης του Android Auto μέσω της ίδιας εφαρμογής μόλις την επιλέξετε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Auto Google

Android Auto: Με ενημέρωση για την μπαταρία, προγραμματισμό ταξιδιού και Chrome

H Google αποκάλυψε μερικά νέα, πολύ ενδιαφέροντα, χαρακτηριστικά που έρχονται στο Android Auto και σε αυτοκίνητα με ενσωματωμένο Google.

Software AI Android Auto featured

Android Auto: Ενσωματώνει συνοπτική παρουσίαση μηνυμάτων μέσω Google Assistant και ΑΙ

H Google ετοιμάζει μια νέα λειτουργία για το Android Auto που θα χρησιμοποιεί το Google Assistant και την AI για να συνοψίζει μηνύματα.

Software Android Auto Apple Apple CarPlay

GM: Καταργεί Apple CarPlay και Android Auto από τα οχήματά της

Η General Motors πρόκειται να καταργήσει σταδιακά το Apple CarPlay και το Android Auto στα οχήματά της από φέτος.

Cars Android Auto

To Android Auto παρουσιάζει νέες ρυθμίσεις Material You

Το Android Auto παρουσίασε πρόσφατα τον επανασχεδιασμό του που είχε καθυστερήσει πολύ καιρό, ωστόσο δεν ενημέρωσε τις ρυθμίσεις του, που αναμένεται να συμβεί μέσω της νέας έκδοσης Material You.