Spartan: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Internet Explorer [demo video]

Κατά τη διάρκεια του press event τον Ιανουάριο η Microsoft μαζί με όλα τα νέα features των ενοποιημένων Windows 10, είχε ανακοινώσει και νέο browser ο οποίος θα έρθει αντικαταστήσει τον Internet Exporer και η αλήθεια είναι ότι δεν έκανε πολλούς να λυπηθούν. Ο Spartan όπως ονομάζεται μοιάζει να είναι πολλά υποσχόμενος και σχεδιασμένος να είναι ελαφρύς, εύχρηστος, ασφαλής και με ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Cortana.

To WinBeta πήρε στα χέρια του ένα αντίγραφο του Project Spartan (όπως είναι η κωδική ονομασία του) και μας δείχνει σε ένα demo video πως θα είναι ο νέος browser ο οποίος θα έρθει στην επόμενη preview έκδοση των Windows 10 μέχρι το τέλος του μήνα. Δείτε το video:

Πηγή

Σχόλια

  • Καλή φάση αλλα εφόσον εμείς δεν θα έχουμε Cortana, δεν βλέπω καποια μεγαλη διάφορα... Εκτός αν στη desktop έκδοση παίξει καμία beta.

  • Καλά δεν δείχνει και τίποτα τρομερό στο βίντεο, ούτε στο techblog δεν μπήκε για να δούμε από ταχύτητα πως πάει :P

  • για τους ασχετους που λενε τον explorer αργο... o explorer γενικα ειναι απο τους πιο γρηγορους browsers που υπαρχουν ενω η τελευταια εκδωση του τον κανει τον γρηγοροτερο browser που υπαρχει αυτη τη στιγμη. αν δε πιστευετε καντε μια ερευνιτσα..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.