Red Bull Racing Spy, Νέα εφαρμογή για τη Formula 1 [iOS]

Η Red Bull Racing σας προσφέρει μέσω μίας νέας εφαρμογής για iPad και iPhone, ενημερώσεις, στατιστικά και παρασκηνιακές πληροφορίες απ’ ευθείας στο κινητό σας, αρχής γενομένης από το εντυπωσιακότερο Grand Prix της σεζόν, αυτό του Μονακό. Αν θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει στα paddock, το pit lane ή την πίστα, τότε χρειάζεστε αυτή την εφαρμογή.

Ο… κατάσκοπος της Red Bull Racing θα ικανοποιήσει τους εθισμένους στη Formula 1 αλλά κι εκείνους που θέλουν πληροφόρηση εκ των έσω για το αγαπημένο τους σπορ, καθώς και φωτογραφίες απ’ όσα συμβαίνουν στο «Σταθμό Ενέργειας» της ομάδας.

Το Red Bull Racing Spy (το οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε και στο twitter @redbullF1spy) θα σας φέρει πιο κοντά στη δράση. Πρόκειται για μία εφαρμογή απαραίτητη για όσους θέλουν κάτι περισσότερο απ’ ότι ο μέσος θεατής, αυτούς που έστω και κρυφά, αναζητούν πρόσβαση στα παρασκήνια. Κι αν ο δικός μας κατάσκοπος δεν εντοπίσει κάτι, έχετε τη δυνατότητα να του κάνετε ερωτήσεις που θα απαντώνται on line!

Ο Mark Webber, δήλωσε σχετικά: «Σίγουρα αξίζει να ρίξετε μία ματιά. Ο κατάσκοπος της Red Bull Racing πρέπει να βρίσκεται μέσα στα πράγματα αφού ξέρει πράγματα στα οποία έχουν πρόσβαση μόνο μέλη της ομάδας»!

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 16:42

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.