Software

Samsung Galaxy Note 7: Video από το επερχόμενο TouchWiz UI

Υπάρχουν αναφορές που λένε ότι η Samsung θα αντικαταστήσει την τωρινή έκδοση του TouchWiz με μια νέα έκδοση του UI της, η οποία θα έρθει με το Samsung Galaxy Note 7. Tο HDBlog.it δημοσιεύει σήμερα ένα video με το νέο UI.

Το video είναι στα ιταλικά, αλλά βλέπουμε ότι η νέα έκδοση του TouchWiz UI είναι πιο καθαρή και τα χρώματα λιγότερο έντονα. Το video δείχνει πως τα βάλεις widgets στην οθόνη, πως να διαλέξεις διάφορα themes και wallpaper. Διάφορα core apps εμφανίζονται επίσης με διάφορες αλλαγές.

Το XDA Developers δημοσίευσε νέα APKs για το αποκαλούμενο Grace UX και συμπεριλαμβάνονται APKs για SNote, SBrowser, video player, launcher κλπ. Η χρήση τους απαιτεί root access.

Για χρόνια η Samsung έχε δεχτεί κριτική σχετικά με το TouchWiz. Αρχικά η κριτική ήταν για τα “καρτουνίστικα” εικονίδια, έπειτα για τα υπερβολικά χρώματα στο UI και πλέον πολλοί περιμένουν μια πιο “ελαφριά” αίσθηση. Εκτός από το επρχόμενο Samsung Galaxy Note 7, το νέο UI μπορεί να διατεθεί και σε Samsung Galaxy S7/Samsung Galaxy S7 edge μέσω μελλοντικού update.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Ιουνίου 2016 9:47

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.