Samsung Galaxy Note 9: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε One UI 2.5

Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy Note 9: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε One UI 2.5

Το Samsung Galaxy Note 9 φαίνεται να είναι το πρώτο flagship του 2018 που δέχεται το νέο One UI 2.5, με την σταδιακή αναβάθμιση να έχει ξεκινήσει. Η αναβάθμιση ξεκίνησε από τη Γερμανία, με το νέο firmware να φέρει τον αριθμό έκδοσης N960FXXU6FTJ3 και να διατίθεται μέσω OTA (Over The Air).

Μέσα στα νέα χαρακτηριστικά το Samsung Galaxy Note 9 θα έχει πλέον υποστήριξη για ασύρματη λειτουργία Dex, η οποία επιτρέπει οποιαδήποτε οθόνη υποστηρίζει mirroring. Αναβάθμιση βλέπουμε και στην κάμερα με το One UI 2.5, καθώς πλέον το Single Take επιτρέπει να ρυθμίσετε τη διάρκεια της εγγραφής, ενώ το Pro Video επιτρέπει την επιλογή frame rate και ανάλυσης. Το πληκτρολόγιο της Samsung αναβαθμίζεται, με επιλογή για split-screen σε landscape mode, αλλά και νέο πλήκτρο για απευθείας αναζήτηση στο YouTube.

Να θυμίσουμε πως το εν λόγω update θα είναι και το τελευταίο για το Galaxy Note 9, καθώς δεν είναι από τις συσκευές που υπάγονται στη νέα πολιτική των τριών χρόνων αναβάθμισης. Η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει ενημερώσεις ασφαλείας κάθε μήνα για τουλάχιστον ένα χρόνο, ενώ μετά για επιπλέον ένα χρόνο θα προσφέρει security updates κάθε τρεις μήνες.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας

κλασσικά η καθε αναβάθμιση προσδίδει ΜΌΝΟ φρουφρου και τα κοπαδια χαίρονται απο το ωραιοτερο ui.

παμε τωρα για τα real facts να μαθαινει ο κοσμος…

1. Απο την προηγούμενη ηδη αναβαθμιση του Μαρτίου 2020 η οθονη των note 9 καταστράφηκε και εγινε απο ΑΡΙΣΤΗ >
χλωμοπρασινη

ευτυχώς το σερβις της samsung κρατά ενα επίπεδο και τελικά την αλλαξαν και τοποθέτησαν νέα .

το κακο ομως ειναι οτι απο το update εκεινο και μετά η οθόνες έχουν χάσει και σε φωτεινότητα αλλά κυρίως έχουν ολες πλέον ενα λευκο χάλια, μουχλιασμενο ξεθωριασμενο προς το πράσινο.

2.
ενω βρισκεσαι σε secure folder και πας να βγεις απο αυτόν, πολλές φορές πλεον το note 9 κανει ενα μεγάλο lag που δε το κανε πριν απο την αναβάθμιση σε Android 10

3.
εισαι στο album και βλέπεις εκεινες τις φωτογραφίες σου που ναι panorama (μακροστενες) . το μεγάλο χάλι με το ui 2.5 ειναι οτι πλεον τις δείχνει αρχικά θαμπές σε πολυ χαμηλότερη ανάλυση απο αυτή που εχουν.
Για να ξεπεράσεις το πρόβλημα πρέπει πρώτα να κανεις ζουμ πάνω στη φωτογραφία panorama και μονο έπειτα θα μπορέσεις να τη ξαναδεις στη κανονικη της αναλυση.

ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΤΑ UPDATES! ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.