Software

Samsung Galaxy Z Fold 2: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

H Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση Android 11 για το foldable μοντέλο της Galaxy Z Fold 2 στην Ευρώπη. Όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα SamMobile, η αναβάθμιση ξεκίνησε από τη Γερμανία, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν το update και οι χρήστες στη Νότιο Κορέα.

Μαζί με τη νέα έκδοση λογισμικού, η οποία έχει τον κωδικό F916BXXU1CTLL, οι χρήστες λαμβάνουν και την ενημέρωση ασφαλείας του Ιανουαρίου 2021. Η νέα αναβάθμιση Android 11 προσφέρει νέα στοιχεία στις συσκευές, όπως νέα εμφάνιση σε εφαρμογές όπως επαφές, τηλέφωνο και γκαλερί. Επιπλέον, θα δείτε νέα φίλτρα στην κάμερα, chat bubbles, double-tap για απενεργοποίηση της οθόνης και άλλα.

Επιπλέον, το Android 11 υπόσχεται καλύτερη “συμπεριφορά” του λογισμικού όταν αλλάζετε μεταξύ εξωτερικής και εσωτερικής οθόνης. Όπως σε κάθε αναβάθμιση, έτσι και τώρα, θα διατεθεί σταδιακά, οπότε λογικά τις επόμενες ημέρες ή και ώρες θα το δούμε στα Samsung Galaxy Z Fold 2 και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αν είστε κάτοχος της συσκευής και λάβετε το νέο update, πείτε μας τις εντυπώσεις σας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 12 Ιανουαρίου 2021 12:02

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.